GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέσι θα πάει στη Παρί

Παρελθόν θα αποτελέσει για την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως δήλωσε γνωστός μάνατζερ σε ισπανική εκπομπή. Τ...


Παρελθόν θα αποτελέσει για την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως δήλωσε γνωστός μάνατζερ σε ισπανική εκπομπή.
Το Παρίσι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αργεντινού άσου.

Στην αποκάλυψη ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι προχώρησε ο Φρανσουά Γκαγιάρντο.

Ο γνωστός μάνατζερ με άδεια από τη FIFΑ μίλησε στην εκπομπή «Chiringuito», ρίχνοντας τη… βόμβα πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί άκρως δελεαστική πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ατζέντης τόνισε ότι ο γαλλικός σύλλογος έχει προτείνει συμβόλαιο στον διεθνή άσο με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο Γκαγιάρντο αμφισβητήθηκε για τα λεγόμενά του, απάντησε: «Αν δεν θέλει να φύγει, γιατί συναντήθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν;».

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη φουντώνει τις φήμες που αναφέρουν πως ο Μέσι θα ακολουθήσει τον δρόμο των Πουγιόλ και Τσάβι (που είναι πιθανό να φύγει και εκείνος), μετακομίζοντας στην «πόλη του φωτός».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση