GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με την απαγορευμένη διαφήμιση στην Τουρκία...

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία με το τηλεοπτικό κλιπ της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το Αν...


Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία με το τηλεοπτικό κλιπ της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο δήλωσε πως η χρήση της κόκκινης τουρκικής σημαίας στο προεκλογικό βίντεο που προβλήθηκε από μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, ιστότοπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραβιάζει τις οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των δημοτικών εκλογών της 30ής Μαρτίου.
Από την πλευρά του, ο Ερντογάν απείλησε να «απαγορεύσει την απαγόρευση» που επιβλήθηκε. «Θα επιβάλουμε μια απαγόρευση στην απαγόρευση», δήλωσε οργισμένος ο Ερντογάν, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, έπειτα από μια προεκλογική συγκέντρωση αργά χθες στην πόλη Τεκιρντάγ της βορειοδυτικής Τουρκίας.
Πρόκειται για μία διαφήμιση υπερπαραγωγή, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι τρέχουν ανάμεσα υπό τον ήχο της προσευχής από όλες τις γωνιές της πόλης για να προστατεύσουν την τουρκική σημαία.



Bayrak Düşmez, Millet Eğilmez από aakoc

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση