GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγιο: Εκτόξευε φωτοβολίδες με πιστόλι μέσα στο γήπεδο

Με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εξωσχολικού αθλητισμού και κατοχή όπλου εκτόξευσης φωτοβολίδων παραπέμφθηκε στον εισα...


Με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εξωσχολικού αθλητισμού και κατοχή όπλου εκτόξευσης φωτοβολίδων παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ένας νεαρός που συνελήφθη επ” αυτοφώρω να σκοπεύει…. αντίπαλους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο του Αιγίου!
Ο 24χρονος χούλιγκαν παρακολουθούσε τον κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του τοπικού Παναιγιάλειου και του Πανηλειακού μαζί με άλλους φίλους του που έσπευσαν να τον… εγκαταλείψουν μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κατευθύνονται προς το μέρος τους, αφού τον είχαν δει να εκτοξεύει φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο να τραυματίσει τους παίκτες.
Στη θέα των αστυνομικών, ο νεαρός πέταξε έξω από το γήπεδο ένα πλαστικό πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων με μια φωτοβολίδα έτοιμη για εκτόξευση, αλλά εκείνοι το βρήκαν όπως και άλλες δυο όμοιες φωτοβολίδες, ένα ζευγάρι μαύρα γάντια και μια κουκούλα τύπου full face που είχε στο αυτοκίνητό του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση