GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με… Πεδουλάκη η προπόνηση του «τριφυλλιού»

Το μήνυμά του μέσω τηλεφώνου έστειλε στους πρώην παίκτες του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο έλληνας κόουτς, όντας διακριτι...


Το μήνυμά του μέσω τηλεφώνου έστειλε στους πρώην παίκτες του στον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο έλληνας κόουτς, όντας διακριτικός κι επειδή δεν ήθελε να ενοχλήσει λόγω… Εφές, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους «πράσινους» στο υπόλοιπο της σεζόν.
Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη, που είχε στο πλευρό του, τους Μανωλόπουλο, Πρίφτη και Παππά που ανήκουν από την Τρίτη και επίσημα στο τεχνικό τιμ του Εξάστερου.
Όσον αφορά τους τραυματίες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Τόσο ο Ραμέλ Κάρι, όσο και ο Τζέιμς Γκιστ έμειναν εκτός, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Τούρκους.
Την Τετάρτη είναι η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Φράνκι.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση