GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ν.Δ. για την επίθεση στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη

Στην καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, προχώρησε η ΝΔ. ...

Στην καταδίκη της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, προχώρησε η ΝΔ.
Ο ίδιος ο κ. Κρανιδιώτης που βρισκόταν στο γραφείο του την ώρα της επίθεσης έκανε λόγο για «ηθική και πολιτική ευθύνη αυτών που με ενοχοποιούν τόσο καιρό».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι «όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Φ. Κρανιδιώτης έκανε γνωστό ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο γραφείο του, ενώ από την έκρηξη καταστράφηκαν οι πόρτες διαμερισμάτων τα οποία αποτελούν κατοικίες. «Οι απλοί αυτοί άνθρωποι θα υποστούν ξαφνικά μια δαπάνη. Αυτό είναι ένα άλλο είδος φασισμού, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν επανάσταση», σχολίασε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επίθεση είναι «ηθική και πολιτική ευθύνη αυτών που με ενοχοποιούν τόσο καιρό».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση