GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες»

Στη συγκέντρωση γυναικείων οργανώσεων, στην Καπνικαρέα, παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα της γυναίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβρι...


Στη συγκέντρωση γυναικείων οργανώσεων, στην Καπνικαρέα, παρευρέθηκε σήμερα, ημέρα της γυναίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η ημέρα της γυναίκας δεν είναι μια ημέρα γιορτής. Δεν είναι μία ημέρα σαν την γιορτή της μητέρας, σαν του Αγίου Βαλεντίνου».
«Δυστυχώς οι συνθήκες για τις γυναίκες υποβαθμίζονται ακόμη περισσότερο στην εποχή του μνημονίου. Όλο και περισσότερες γυναίκες αποκλείονται από το δικαίωμα στην εργασία», είπε ο κ. Σακελλαρίδης και πρόσθεσε:
«Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα τα 2/3 των νέων γυναικών είναι άνεργες. Όλο και περισσότερες γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, όπως συνέβη και σήμερα στην Καπνικαρέα με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών».
«Παράλληλα», σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, «βλέπουμε να μπαίνουν διαρκώς στην ημερήσια ατζέντα φαινόμενα σεξισμού και διαπόμπευσης των γυναικών».
«Όμως», ανέφερε, «αυτές οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες. Όλοι και όλες μαζί αγωνιζόμαστε καθημερινά και τις 365 μέρες του χρόνου για τα δικαιώματα των γυναικών. Για να μπορέσουμε να διώξουμε τον χειμώνα, την απαισιοδοξία και την καταστροφή. Για να φέρουμε την άνοιξη και να γεμίσουμε με δημιουργικότητα τις ζωές μας».
«Σ” αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι και όλες μαζί», κατέληξε.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση