GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία Ουζουνίδη στον Έβρο

Το Σάββατο, 22-03-2014, ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης παρευρέθηκε στο χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Νεοχωρίου. ...



Το Σάββατο, 22-03-2014, ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης παρευρέθηκε στο χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Νεοχωρίου.

Την επόμενη μέρα, ο βουλευτής Έβρου παρέστη στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Κυπρίνο ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τα χωριά Ορμένιο και Πετρωτά του Δήμου Ορεστιάδας και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν.

Το πρωί της Δευτέρας, 24-03-2014, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφθηκε την Ε. ΡΑ Ορεστιάδας όπου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ καθώς συνεχίζουν να λειτουργούν 10 μήνες σχεδόν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να την κλείσει, και δήλωσε τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους.

Επίσης, το ίδιο πρωί παρακολούθησε την τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΠΕΤΑΛΩΤΗ».

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης παρέστη στη Θεία λειτουργία και στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης προς τιμή όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα όλα τα αγαθά της ελευθερίας ενώ στο τέλος παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

Η περιοδεία του Βουλευτή Έβρου έκλεισε με την επίσκεψή του στα χωριά Καβύλη και Καστανιές του Δήμου Ορεστιάδας. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ουζουνίδης επισκέφτηκε το τελωνείο Καστανέων αλλά και το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 το οποίο βρίσκεται στα σύνορα με τη γείτονα χώρα Τουρκία και ευχαριστεί για τη θερμή υποδοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση