GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιοδεία Σακελλαρίδη στο Νέο Κόσμο

Σήμερα το πρωί, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νέο Κόσμο. Συζήτησε με κατοίκους ...


Σήμερα το πρωί, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πραγματοποίησε περιοδεία στο Νέο Κόσμο.
Συζήτησε με κατοίκους στη Λέσχη Φιλίας του Δήμου Αθηναίων (οδός Σωστράτου), με τους επαγγελματοβιοτέχνες στην οδό Φραντζή, στο ΚΕΠ του Νέου Κόσμου και στα ΕΛΤΑ.

Είναι η δεύτερη περιοδεία του στο Νέο Κόσμο, μετά τις συζητήσεις που έγιναν σε καφενεία της περιοχής και τις επισκέψεις σε εμπορικά μαγαζιά στις 8 Μάρτη.

Μετά το τέλος της περιοδείας ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε:
«Είναι η δεύτερη φορά που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους κατοίκους και τους επαγγελματίες αυτής της λαϊκής και ξεχασμένης γειτονιάς της Αθήνας.
Οι αλλαγές που απαιτούνται στο Νέο Κόσμο και η αναβάθμιση αυτής της περιοχής είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας, ως νέα δημοτική αρχή: για δημοτικά τέλη αναλογικά, που δεν θα στραγγαλίζουν τους δημότες και τα μαγαζιά, για μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Φραντζή, για στελέχωση των δημοτικών ιατρείων του Νέου Κόσμου, ώστε με την αποτελεσματική λειτουργία τους και το δικαίωμα συνταγογράφησης, το οποίο τους αφαιρέθηκε πρόσφατα, να ανακουφίσουν άμεσα τους ανασφάλιστους πολίτες της περιοχής.
Επίσης, κάτοικοι και επαγγελματίες μάς επεσήμαναν με επιμονή τα προβλήματα της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, κάτι που αποδεικνύει την εγκατάλειψη του Νέου Κόσμου από τη δημοτική αρχή του κ. Καμίνη.
Τέλος, θεωρούμε απαραίτητη την επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 022 και την επέκτασή της, ώστε να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις των δημοτών. Η ζωή στις γειτονιές της Αθήνας μπορεί και πρέπει να αλλάξει».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση