GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επέμβαση ξανά η Αντζελίνα

Η διάσημη ηθοποιός που έχει υποβληθεί προληπτικά σε διπλή μαστεκτομή,σχεδιάζει να υποβληθεί και σε άλλη μία εγχείρηση, προκειμένου ν...


Η διάσημη ηθοποιός που έχει υποβληθεί προληπτικά σε διπλή μαστεκτομή,σχεδιάζει να υποβληθεί και σε άλλη μία εγχείρηση, προκειμένου να εξαλείψει εντελώς το ενδεχόμενο να νοσήσει από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.
«Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση», είπε χαρακτηριστικά στους New York Times.
Η Aντζελίνα δεν έκρυψε την μεγάλη της συγκίνηση από τον θετικό αντίκτυπο που είχε η δημοσιοποίηση της απόφασής της να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή.
«Συγκινήθηκα πάρα πολύ από την στήριξη και την ευγένεια τόσων πολλών ανθρώπων. Ο λόγος που έγραψα εκείνο το άρθρο ήταν για να μπορέσω να επικοινωνήσω, να βοηθήσω και να συνδεθώ με άλλες γυναίκες και άλλες οικογένειας που πέρασαν την ίδια περιπέτεια», υπογράμμισε.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν μετανιώνει στιγμή για την απόφασή της, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την απόφασή μου. Είχα την τύχη να έχω καταπληκτικούς γιατρούς, να έχω μια καλή ανάρρωση και μια ταινία όπως το Unbroken που μου έδωσε το κίνητρο για να γίνω και πάλι υγιής και να επιστρέψω στη δουλειά».
Πλέον, μέσα από συνεντεύξεις της δεν σταματά να στέλνει το μήνυμα ότι η έγκαιρη πρόληψη είναι πολύ σημαντική.
«Οπουδήποτε βρίσκομαι με πλησιάζουν γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον καρκίνο ή άτομα που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από αυτή την ασθένεια. Τους θαυμάζω για το θάρρος τους και τον αγώνα που δίνουν.
Πολλές φορές συμβουλεύω τους άντρες να μιλούν στις συζύγους ή τις κόρες τους, να τις παρακινούν να κάνουν συχνά εξετάσεις. Νιώθω πολύ κοντά σε όσες είχαν την ίδια εμπειρία με εμένα» δήλωσε η σταρ.
Η ίδια μάλιστα είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στη μνήμη της μητέρας της που έχασε τη μάχη με τη νόσο.
Πηγή: NY DAILYNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση