GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχαΐα: «Βλέπουν» γνωστό τρομοκράτη πίσω από τη ληστεία στην ΑΤΕ Κλειτορίας

Το ενδεχόμενο γνωστός καταζητούμενος εμπλεκόμενος σε τρομοκρατική οργάνωση όχι μόνο να είναι πίσω, αλλά και να συμμετείχε ο ίδιος σ...


Το ενδεχόμενο γνωστός καταζητούμενος εμπλεκόμενος σε τρομοκρατική οργάνωση όχι μόνο να είναι πίσω, αλλά και να συμμετείχε
ο ίδιος στην ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε προχθές στο υποκατάστημ α της Αγροτικής Τράπεζας (Πειραιώς) στην Κλειτορία Αχαΐας με λεία 4.000 ευρώ, εξετάζουν σύμφωνα με πηγές του PatrasTimes, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, οι καταθέσεις μαρτύρων αλλά και τα όσα έχουν καταγραφεί στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που &delta ;ιαθέτει το υποκατάστημα, μοιαζει αρκετά με κάποιο πρόσωπο, που μάλλον είναι γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ… υποψιάστηκε πως η συγκεκριμένη ληστεία όχι μόνο δεν έγινε από ερασιτέχνες αλλά είχε και «άρωμα» τρομοκρατίας και για αυτό άρχισε να διερευνά όλες τις εκδοχές και να &epsil on;ξετάζει εξονυχιστικά μάρτυρες αλλά και τις κινήσεις των δύο δραστών (ο ένας φορούσε γυαλιά μυωπίας και πιθανόν περούκα και ο άλλος μούσι).

Αυτό που οδηγεί τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι η ιδιαίτερη ηρεμία των δραστών όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και η ψυχρότητα μ&epsilon ; την οποία και πυροβόλησαν, τραυματίζοντας τον έναν.

Από χθες, εξάλλου, έγινε γνωστό πως πιθανόν να εμπλέκεται και ένας 30χρονος, μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φαίνεται να αναγνωρίστηκε και από μάρτυρες, ό&mu ;ως ο ίδιος κατά την προσαγωγή του για κατάθεση, προέβαλε ισχυρό άλλοθι.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται για τη συγκέντρωση περισσοτέρων στοιχείων κυρίως με δείγματα DNA, αποτυπώματα και αναλύσεις τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργ& alpha;στήρια της αστυνομίας στην Αθήνα οι περίπου 20 κάλυκες που περισυλλέγησαν έξω και μέσα στην τράπεζα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα των δυο ληστών έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκλημ&alph a;τικές ενέργειες.

Επίσης, στα εγκληματολογικά ήδη έχουν μεταφερθεί και άλλα ευρήματα, αλλά και το οπτικό υλικό που υπάρχει και φαίνονται οι δύο δράστες με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Patrastimes.gr

1 σχόλιο

  1. Ετσι κ.Κατσιφάρα θα πέσουν τα ποσοστά της ανεργίας! Αντί για δημοσιογράφοι να σας παίρνει
    συνέντευξη συνταξιούχος του ΟΤΕ!!

    Λιγότερο… χρωματισμένες πολιτικά από κάθε προηγούμενη φορά θα είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν τελικά στις 18 και τις 25 Μαΐου
    Χρίσματα λοιπόν δεν δόθηκαν πολλά από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τους «δικούς» του σημερινούς αυτοδιοικητικούς άρχοντες.Ένας από αυτούς είναι και ο νυν Περιφερειάρχης Δ.Ε Απόστολος Κατσιφάρας. Ετσι προκειμένου να «διασωθεί πολιτικά» έβαλε κατά πάντων και κυρίως των κυβερνόντων. Μεγάλος μέρος της συζήτησης περιστρέφει στο «καυτό» ζήτημα της ανεργίας. «Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά όταν δημιουργούνται στρατιές ανέργων..και άνθρωποι με πτυχία ,με εμπειρία μένουν στην ανεργία» είπε ο κ.Καρτσιφάρας σε συνέντευξη στον ΑΧΕΛΩΟ TV.Ρώτησε ποιος είναι ο κύριος που του παίρνει συνέντευξη..διπλοθεσίτης και συναταξιούχος του ΟΤΕ κ.Κατσιφάρα. Έτσι θα πάει μπροστά η χώρα; Αντί να κάνετε κριτική φροντίστε να μάθετε, ποιος τι και γιατί .ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.Toν προσφωνήσατε δημοσιογράφο ,ενημερωτικά είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και με υψηλό εφάπαξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση