GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές ετοιμάζει ο Γεωργιάδης

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως φαίνεται, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην Το...



Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως φαίνεται, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην Τούμπα (15:00).
Από τη στιγμή που εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Λάζαρ και ο τιμωρημένος Κάτσε, ενώ ο Μαντούρο-παρότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς χθες-είναι ανέτοιμος έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση του αμυντικού χαφ. Πάλι καλά που ο Κατσουράνης ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και όλα δείχνουν πως θα είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προσανατολίζεται στο να μετατρέψει το σχήμα σε 4-4-1-1, με τους Κατσουράνη και Νάτχο ως κεντρικά χαφ και μπροστά τους τον Βούκιτς σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αθανασιάδη. Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα, με Ινσαουράλδε-Βίτορ στόπερ και Σκόνδρα-Τζαβέλλα στα άκρα της άμυνας, ενώ Στοχ αριστερά και Λούκας ή Σαλπιγγίδης δεξιά αναμένεται να πλαισιώσουν τους προαναφερθέντες.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις προθέσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ θα βγουν μετά και τη σημερινή προπόνηση το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση