GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Τάσο Μητσόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υφυπουργός ...


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, υπέγραψαν το βιβλίο συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε για τον θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου.
Ο Πρόεδρος Αναστασιαδης έγραψε:
«Μέσα σε βαρύτατο πένθος και οδύνη αποχαιρετούμε τον φίλο και συνεργάτη Υπουργό Άμυνας, τέως Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων και πρώην βουλευτή, Τάσο Μητσόπουλο. “Εναν ευπατρίδη πολιτικό που κόσμησε με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το μέτρο την πολιτική ζωή του τόπου. Αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο άνθρωπο, έναν καλό οικογενειάρχη, ένα στοργικό πατέρα. Τον τιμούμε για την ευπρέπειά του, καθώς και για την προσφορά του στους αγώνες για την Κύπρο και την Ευρώπη».
Το βιβλίο υπέγραψαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νοεφύτου και σύσσωμο το πολιτικό γραφείο του κόμματος, ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης και ο γενικός γραμματέας των Οικολογων Γιώργος Περδίκης.
Υπέγραψαν, ακόμη, ο γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, ο πρέσβης της Ελλάδας Βασίλειος Παπαϊωάννου, η Ευρωπαία επίτροπος Αντρούλα, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου και εκατοντάδες άνθρωποι.
Χιλιάδες άλλοι υπέγραψαν το ηλεκτρονικό βιβλίο που άνοιξε στην ιστοσελίδα του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.
Σήμερα και αύριο είναι ανοικτά βιβλία συλλυπητηρίων στο Υπουργείο Άμυνας, στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες.
Η κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου, που πέθανε χθες μετά το μεσημέρι, 24 ώρες μετά την εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη στη γραφείο του, θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας, προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου.
Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Με βάση της χθεσινοβραδινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, από το πρωί άρχισε τριήμερο πένθος, στη διάρκεια του οποίου δεν θα γίνει καμιά δημόσια εκδήλωση, με εξαίρεση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Όμως η πρεσβεία της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι σε ένδειξη τιμής προς τον Τάσο Μητσόπουλο δεν θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση από τον Πρέσβη Βασίλη Παπαϊωάννου μετά την παρέλαση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση