GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήκτες στη Λαμία άρπαξαν μέχρι και τα σερβίτσια!

Ακόμη και τα μαχαιροπήρουνα άρπαξαν οι άγνωστοι κακοποιοί που εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων στα σπίτια της περιοχής Κουμαρίτσι ...



Ακόμη και τα μαχαιροπήρουνα άρπαξαν οι άγνωστοι κακοποιοί που εξαπέλυσαν μπαράζ διαρρήξεων στα σπίτια της περιοχής Κουμαρίτσι στον δήμο Λαμιέων.

Μέσα σε μια νύχτα, οι εισβολείς χτύπησαν διαδοχικά τρία σπίτια και μάλιστα ένα από αυτά το άδειασαν εντελώς.

Αν και οι δράστες θα έπρεπε να μετακινούνται με κάποιο όχημα για να μεταφέρουν τη λεία τους, μέρος της οποίας ήταν αρκετά ογκώδη αντικείμενα, κανείς δεν τους πήρε είδηση.

Έτσι, άρπαξαν ανενόχλητοι τις ηλεκτρικές συσκευές, τα είδη ρουχισμού, τα κλινοσκεπάσματα και τα... σερβίτσια από ένα σπίτι, ενώ διέρρηξαν και άλλα δυο γειτονικά στα οποία όμως δεν βρήκαν παρά αντικείμενα μικρής αξίας.

*** Αδυναμία στο αλκοόλ και τους... χυμούς είχε ένας 34χρονος Έλληνας που παραβίασε το κατάστημα μιας 25χρονης στη Βέροια! Ο δράστης άρπαξε από μέσα 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών και έναν αποχυμωτή συνολικής αξίας 400 ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

*** Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων εισέβαλαν σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο ιδιοκτησίας ενός 55χρονου στις Σέρρες και αποπειράθηκαν να αρπάξουν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν έναν 17χρονο που είχε μαζί του ένα λοστό και δύο βαριοπούλες, ενώ οι συνεργοί του ηλικίας 15 και 19 χρόνων διέφυγαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση