GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντά Αναστασιάδη – Έρογλου

Ο απερχόμενος ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ θα βρίσκεται στην Κύπρο ...


Ο απερχόμενος ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ θα βρίσκεται στην Κύπρο από τις 25 μέχρι τις 27 Μαρτίου για να αποχαιρετήσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ο κ. Ντάουνερ θα έχει χωριστές συναντήσεις μαζί τους στις 26 του μήνα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο Αλεξάντερ Ντάουνερ πραγματοποίησε πρόσφατα αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, ενόψει της αποχώρησής του από τη θέση του ειδικού συμβούλου, στα μέσα Απριλίου.
Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τους σημαντικότερους συμβούλους του προέβη σε λεπτομερή εκτίμηση της κατάστασης πραγμάτων στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό και έκανε και εισηγήσεις για το μέλλον.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση