GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκίδα: Διαρρήκτης συνελήφθη...

Οπλισμένος με ένα αιχμηρό τριγωνικό κομμάτι από τζάμι, κομμένο με τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαχαίρι, είχε πάνω του έ...


Οπλισμένος με ένα αιχμηρό τριγωνικό κομμάτι από τζάμι, κομμένο με τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαχαίρι, είχε πάνω του ένας 34χρονος που συνελήφθη όταν διέρρηξε το γραφείο ενός υπαίθριου πάρκινγκ στη Χαλκίδα!
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, είδαν τον δράστη να τρυπώνει στο γραφείο του χώρου στάθμευσης μιας 58χρονης από το παράθυρο το οποίο είχε παραβιάσει και τον τσάκωσαν κυριολεκτικά στα πράσα, έχοντας στα χέρια του διάφορα αντικείμενα που είχε κλέψει από το εσωτερικό του.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην 58χρονη και ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση