GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζεται η βασική κατηγορούμενη για την απάτη στον Οίκο Ναύτου!

Με διάταξή του ο ανακριτής της υπόθεσης έκανε δεκτή την αίτηση της 50χρονης κατηγορουμένης υπαλλήλου Ευγενίας Γεωργαρίου, που θεωρείται ό...

Με διάταξή του ο ανακριτής της υπόθεσης έκανε δεκτή την αίτηση της 50χρονης κατηγορουμένης υπαλλήλου Ευγενίας Γεωργαρίου, που θεωρείται ότι οργάνωσε το σχέδιο σε βάρος του Ταμείου και αντικαθιστά την προσωρινή της κράτηση με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ της επιβάλει και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ.
Για την υπόθεση πλέον παραμένει κρατούμενη μία από τους έξι κατηγορούμενους, υπάλληλος του Οίκου Ναύτου, καθώς εκτός φυλακής με την επιβολή περιοριστικών όρων βρίσκεται και ο κατηγορούμενος οικονομικός διευθυντής του ταμείου.
Η υπόθεση με το ταμείο των Ναυτικών έφθασε στην Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία, στα τέλη Σεπτεμβρίου, του ιδιοκτήτη πέντε ιδιωτικών κλινικών της Αττικής στους Εισαγγελείς Διαφθοράς ότι υπάλληλοι του Οίκου Ναύτου του ζήτησαν να πληρωθεί εκ νέου για υπηρεσίες για τις οποίες ήδη είχε εξοφληθεί από το Ταμείο με ποσό 1.153.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον κλινικάρχη, του πρότειναν να του καταβάλουν εκ νέου το ποσό για τα ίδια εξοφλημένα παραστατικά έγγραφα, με όφελος δικό του το 50% του ποσού, ενώ οι ίδιοι θα μοιράζονταν το υπόλοιπο ποσό.
Οι καταγγελίες είχαν οδηγήσει σε αστυνομική επιχείρηση παρουσία του επίκουρου Οικονομικού Εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση που οδήγησε στην επ΄αυτοφώρω σύλληψη των εμπλεκομένων σε ραντεβού που είχε κλειστεί για να εισπράξουν 205.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη των κλινικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση