GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Νικολόπουλος: «Από Θεού άρξασθαι…..»

Από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για την Ευρωβουλή, στα πλαίσια της συνεργασίας...


Από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για την Ευρωβουλή, στα πλαίσια της συνεργασίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό (Πολύδωρας – Ζώης), ο Νίκος Νικολόπουλος.

Μιλώντας σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Grand Hotel, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία των ευρωεκλογών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στόχος των δανειστών είναι να «δέσουν» την χώρα και με νέο μνημόνιο, προκειμένου να την μετατρέψουν πλήρως σε αποικία και να λεηλατήσουν τα πλούτη της, τα «μεγάλα αφεντικά». Για τον λόγο αυτό, κάλεσε τους πολίτες να μην χαρίσουν ούτε μία ψήφο σε όσους που εκπροσωπούν την πολιτική της φτώχειας και του ξεπουλήματος της χώρας, «Όσο τα “μεγάλα αφεντικά” βλέπουν τους Έλληνες να σκύβουν το κεφάλι και απλά να προσπαθούν να επιζήσουν, τόσο πιο ξεδιάντροποι γίνονται. Όταν όμως ο λαός θα σηκώσει ανάστημα, όλοι αυτοί θα μετατραπούν σε ποντίκια που θα ψάχνουν τρύπα να χωθούν!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός της ομιλίας του, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης και μεταξύ αυτών, να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με τους Μητροπολίτες, Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβα.

«Από Θεού άρξασθαι» είπε ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επισκεπτόμενος τους δύο ιεράρχες, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν την πατρίδα, καθώς και την σκληρή καθημερινότητα.

Μάλιστα, εξήρε το ιδιαίτερο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως, το οποίο μεταξύ άλλων χορηγεί καθημερινά 600 μερίδες φαγητό σε πολίτες που στην μεγάλη πλειονότητά τους επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τα μνημονιακά μέτρα.

Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ιδιαίτερα με τον κ. Άνθιμο για τα κρίσιμα εθνικά ζητήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Κύπρου, καθώς επίσης και για την, ντροπιαστική και πρωτόγνωρη για την χριστιανική Ευρώπη, παρεκτροπή της «υιοθέτησης» των σεξουαλικών διαστροφών ως… προστατευόμενο είδος, με το προκάλυμμα της γνωστής έκθεσης Λούνατσεκ «κατά της ομοφοβίας».

Ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε πως είναι ντροπή για τους Έλληνες ευρωβουλευτές και για όλους τους άλλους που έριξαν θετική ψήφο στην επιβολή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι του ισότιμου και ισάξιου με την φυσιολογική και φυσική κατάσταση του ανθρώπου, σημειώνοντας μάλιστα, ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ετάχθη κατά του ψηφίσματος, αλλά την «γραμμή» του δεν ακολούθησαν οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που είναι μέλος του. «Καταψήφισαν το ψήφισμα οι περισσότεροι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες, οι Γάλλοι του Κόμματος του κ. Σαρκοζί UMP, και οι Αγγλοι, μέλη του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος. Αυτοί μάλλον είναι λιγότερο “προοδευτικοί” από τους Έλληνες ευρωβουλευτές…» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος.

Να σημειωθεί ότι μετά την Θεσσαλονίκη, ο κ. Νικολόπουλος προγραμματίζει επίσκεψη και ομιλία στον Βόλο, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, μεταφέροντας το μήνυμα της «Ανατροπής» σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση