GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πάει Καραϊσκάκη ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (2/3, 19:30) εκτός έδρας ντέρμπι με το...


Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (2/3, 19:30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην προχθεσινή κοπή της πίτας μίλησε αρκετή ώρα μαζί τους, ενώ σήμερα το βράδυ θα τους επισκεφθεί το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα και θα δειπνήσει μαζί τους.

Επιπλέον, θα δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς θα την παρακολουθήσει από σουίτα του φαληρικού γηπέδου, όπως και πέρυσι δηλαδή, όταν και το ματς είχε λήξει 1-1 με γκολ των Φιγκερόα και Μήτρογλου και είχαν εκφραστεί κάποια παράπονα για τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Μαζί του θα είναι μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση