GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αγαπημένο μας χρώμα και τι δείχνει

Το αγαπημένο μας χρώμα δείχνει στοιχεία για την προσωπικότητα μας. Ποιο είναι λοιπόν το αγαπημένο σας χρώμα;... ΚΙΤΡΙΝΟ Είναι εκ...


Το αγαπημένο μας χρώμα δείχνει στοιχεία για την προσωπικότητα μας. Ποιο είναι λοιπόν το αγαπημένο σας χρώμα;...

ΚΙΤΡΙΝΟ

Είναι εκθαμβωτικό! Ναι, φωτεινό! Μπορεί φυσικά να συλλάβει την προσοχή των άλλων!

Σχεδόν σε κάθε πολιτισμό το κίτρινο, αντιπροσωπεύει τη χαρά, την ευτυχία, τον ήλιο, την άνοιξη και την ζεστασιά. Είναι επίσης το κύριο χρώμα της αισιοδοξίας, της φώτισης και της δημιουργικότητας. Αν το προτιμάτε, αυτά τα χαρακτηριστικά αντηχούν όχι μόνο στην ψυχή μας, αλλά εκρήγνυνται μέσα την προσωπικότητά μας!

Αυτό συμβαίνει επειδή το κίτρινο είναι το χρώμα που είναι πιο κοντά στο φως του Πνεύματος. Εμείς οι άνθρωποι ενστικτωδώς γνωρίζουμε με κάποιο τρόπο ότι αν θέλουμε να στείλουμε ένας ζωτικής σημασίας μήνυμα, το κίτρινο είναι το πιο άμεσο χρώμα για να επικοινωνήσουμε και να κάνουμε τους ανθρώπους να ανταποκριθούν.

Τέλος, το κίτρινο είναι το χρώμα του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Ενθαρρύνει την χρήσης της ενέργειάς μας να αφομοιώσουμε την ποικιλίας της ζωής και να φτάσουμε τους στόχους μας!

ΠΡΑΣΙΝΟ

Είναι πηγή έμπνευσης! Αντηχεί την ελπίδα, την αναγέννηση και την ανάπτυξη! Μπορούμε να συνδέσουμε τους άλλους με τις ρίζες τους!

Γόνιμο.. ζωντανό.. ζεστό.. δροσερό... πράσινο. Φυτά και χόρτα φυσικά, μας υπενθυμίζουν το γεγονός ότι το καινούργιο είναι πάντα έτοιμο να φυτρώσει, δίνοντάς μας ελπίδα.

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, το πράσινο ήταν το χρώμα της «καλής Τύχης» και επιλέγοντάς το έχουμε ένα καλό γούρι στην καρδιά μας. Μας βοηθά να απελευθερωθούμε από τους πόνους και τα τραύματα του παρελθόντος και να επιτρέψουμε την ανάπτυξή μας. Βάζοντας τις πράσινες ρίζες μας στις μεγαλύτερες Αλήθειες, μας βοηθά να προχωρήσουμε προς τα εμπρός για την αναγέννηση!

Επίσης, η καρδιά και η ψυχή μας είναι εμπνευσμένα από μια μεγαλύτερη συνείδηση με το πράσινο στο τσάκρα της καρδιάς. Όταν οι άλλοι δεν βλέπουν την μεγάλη εικόνα, θα συρόμαστε σε αυτή την ευαισθητοποίηση, ακόμα και ασυνείδητα!

ΜΠΛΕ

Είμαστε αληθινοί! Ναι, συντονιζόμαστε με την ακεραιότητα και την τιμιότητα!

Είναι συνδεδεμένο τόσο με τον ουρανό, όσο και τα νερά της φύσης (ωκεανούς, λίμνες, ποτάμια, ρέματα, βροχή). Όλα είναι πολύ αληθινά στις αποστολές τους! Το νερό χρησιμεύει για να αποκαλύψει τα στρώματα του σωρού και τα «πράγματα» που κρύβουν την αλήθεια, δίνοντάς τους την πραγματική ύπαρξή τους, ξεπλένοντας τα πάντα πάνω τους. Το μπλε του νερού δίνει φωνή σε διαφορετικά πλάσματα, βράχια και πανίδα!

Το μπλε έχει τις πιο πολύπλοκες και αντιφατικές σημασίες από κάθε άλλο χρώμα. Όπως κι εμείς που το επιλέγουμε! Η πολυπλοκότητα του μπλε απεικονίζεται από την ποικιλία των αποχρώσεών του...

Το απαλό γαλάζιο του ουρανού είναι για τους πιο πνευματικούς και αιθέριους. Το άπειρο, την ειρήνη και την ηρεμία - όλα χαρακτηριστικά των ουρανών.

Το μπλε της θάλασσας αντιπροσωπεύει την δροσιά και τη δύναμη της ειλικρίνειας, την καθαριότητα και την αξιοπιστία. Μας μιλά για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση για στενή επικοινωνία με τους άλλους.

Τέλος το σκούρο μπλε, χαρακτηρίζει την αξιοπρέπεια της πραγματικής εξουσίας και ηγεσίας, που κερδίζει κάποιος από τη νοημοσύνη και την εμπιστοσύνη. Ας σκεφτούμε χαρακτηριστικά τις βαθύτερες λίμνες και ωκεανούς που υποστηρίζουν ατελείωτες ποικιλίες ζωής!

ΡΟΖ

Είμαστε αγνοί! Συντονιζόμαστε με την ακεραιότητα και το πάθος!

Επιλέγοντας το ροζ ως χρώμα μας βάζει στην θέση να απαντήσουμε με το συναίσθημα απέναντι στη ζωή. Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε επίσης την οπτική «δεν με νοιάζει» για τη ζωή και το θάνατο, ενώ είναι μια υγιής δέσμευση για την ευημερία... Και η ευημερία μπορεί να περιλαμβάνει την ανάπτυξη από την απώλεια θέσεων εργασίας, την εκμάθηση από τη λήψη μιας ακραίας πολιτικής στάσης ή την εκπαίδευση της επιτυχίας.

Βλέπετε, το χρώμα ροζ, μας παίρνει μέσα από το χάος της ζωής, από περισπασμούς, καταστροφές και αναταραχές, δεσμεύοντάς μας να ηρεμήσουμε, να αποδεχτούμε και να χαλαρώσουμε. Ναι, θα τα επιδιώξουμε αυτά στη ζωή και το ροζ μας βοηθά με το κυνήγι! Όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα ροζ, τόσο πιο ζωντανή και γεμάτη τόλμη η τριβή, για την υγεία και την ηρεμία. Όσο πιο ανοιχτό το χρώμα ροζ, τόσο πιο γαλήνιες και ομαλές οι δονήσεις για την γαλήνη.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι Ενέργεια! Συντονιζόμαστε με το πάθος και την δύναμη!

Το χρώμα κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και του αίματος – της κινητήριας δύναμης της ζωής και της ενέργειά μας. Ως εκ τούτου με το κόκκινο ως χρώμα μας, έχουμε ένα φλεγόμενο πάθος, μια ισχυρή αγάπη που επιδιώκει να αναγνωριστεί η αξία μας ως ανθρώπινο ον.

Επίσης, το κόκκινο συμβολίζει την αποπλάνηση, την περιπέτεια και τον κίνδυνο! Μας σαγηνεύει να συνδεθούμε με το τσάκρα της ρίζας, για να απαντήσουμε στον σκοπό της ζωή μας. Θα πρέπει συχνά να τολμάμε λίγο, να κινδυνέψουμε και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, για την αμοιβή μιας ζωής με ζωτικότητα.

ΜΩΒ

Μπορούμε να αντηχήσουμε με την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση!

Το χρώμα μωβ συνδέεται με το Σύμπαν και την υπερφυσική ενέργεια. Είναι το χρώμα της εξέλιξης, το οποίο προφανώς είναι πέρα από τον έλεγχό μας και οτιδήποτε άλλο στο φυσικό μας κόσμο, όπως τον ξέρουμε. Αν το μωβ είναι το χρώμα μας, θα συντονιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο δόνησης με το σύμπαν και διαισθητικά θα έλκουμε τις ανταμοιβές της ζωής, μέσα από τον πλούτο της εμπειρίας μας.

Η ευαισθητοποίηση μας, στις ανταμοιβές και τα πλούτη της ζωής προέρχεται από μια μακρά εξέλιξη της ψυχής μας. Το μωβ είναι το πιο ισχυρό μήκος κύματος του ουράνιου τόξου, φορτωμένο με μια μοναδικά ισχυρή ιστορία που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Έτσι, θα πρέπει να γνωρίζουμε: Η εξέλιξη μας δεν τελειώνει! Αυτό είναι πραγματικά μια ευλογία, αλλά τα μαθήματα που εξουσιοδοτούν την εξέλιξη αυτή, δεν είναι καθόλου ευχάριστα και διασκεδαστικά. Ωστόσο, όπως υποσημειώνει το χρώμα μας, έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και θλίψεις, τόσο σε προηγούμενες ζωές, όσο και στην τρέχουσα ζωή μας. Έτσι, μάλιστα, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι όλα θέμα εξέλιξης, μέρος κάτι πολύ μεγαλύτερου που τελικά θα επιβιώσουμε και θα αποκομίσουμε υπέροχα βραβεία!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είμαστε ζωντανοί! Υγιείς! Οι άλλοι, είτε μας αγαπούν είτε μας μισούν!

Η πορτοκαλί ενέργειά μας, μπορεί να θεωρηθεί ως άξεστη ή προσβλητική από τους άλλους. Δεν είναι ότι κάνουμε κάτι λάθος απαραίτητα. Είναι απλά ότι το πορτοκαλί προκαλεί και αντλεί ενέργεια και αντιδράσεις. Κάθε στοιχείο στη φύση που αντλεί ενέργεια και προσοχή, συγκεντρώνει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές αντιδράσεις. Το χρώμα μας προπάντων είναι υγιές.. ζεστό και διασκεδαστικά φρουτώδες.

Αν δεν το έχουμε κάνει ήδη, υιοθετούμε ως την καλύτερη μας εποχή το Φθινόπωρο. Το χρώμα μας, μας καλεί να δούμε το συμβολισμό της καλής υγείας κατά τη διάρκεια της σεζόν του Φθινόπωρου! Αυτή είναι η εποχή του χρόνου, για να πάρουμε μερικές από τις καλύτερες αποφάσεις μας. Θέλουμε ένα σχέδιό μας να ολοκληρωθεί και ίσως χρειαζόμαστε μια ώθηση; Φοράμε ή περιβαλλόμαστε με κάποιο τρόπο από πορτοκαλί τριγύρω μας! Είμαστε ανώτερα πνεύματα και αυθόρμητα, ενώ το πορτοκαλί αφήνει τον κόσμο να καταλάβει ότι θα ήταν καλύτερα να μην περιμένει βαρετά πράγματα ή στιγμές από εμάς.

Εάν δεν έχουμε μια δημιουργική διέξοδο, πεθαίνει το Πνεύμα μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το πορτοκαλί, ανταποκρίνεται στο Ιερό Τσάκρα και μας αναγκάζει να αναζητήσουμε ψυχική εκτόνωση. Και σε αυτόν τον κόσμο του άγχους και ατελείωτου στρες, η δημιουργικότητά μας είναι ακριβώς αυτό που θα μας σώσει και θα μας παρέχει εξέλιξη στην ψυχή μας.

ΜΑΥΡΟ

Είμαστε δυνατοί, προσγειωμένοι και ισχυρογνώμονες!

Το χρώμα μαύρο είναι συχνά εκφοβιστικό, απρόσιτο ή ακόμη και εχθρικό, διότι αποπνέει δύναμη. Η οικεία, αποτελεσματική διαπροσωπική επικοινωνία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αν φοράμε μαύρα. Ό, τι πάντως μήνυμα κι αν προτιθέμεθα να μεταδώσουμε, μας αρέσει να προκαλούμε σάλο! Σε αντίθεση με το πορτοκάλι, όμως, η ενέργεια που θα ξεσηκώσει το μαύρο είναι επιβλητική και πειθαρχημένη, συνεπάγεται αυτοέλεγχο, με πλήρη ανεξαρτησία, μια πολύ ισχυρή βούληση για να αντιμετωπιστεί και μια αύρα δύναμης και εξουσίας.

Αν το μαύρο είναι το χρώμα μας, προσέχουμε γιατί μπορεί να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας. Θα πρέπει να βρούμε υγιείς τρόπους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την αρνητική ενέργεια, έτσι ώστε να μην δημιουργήσουμε τοξίνες στο σώμα μας και ανακόψουμε την εξέλιξή μας!

Είτε το χρησιμοποιούμε ως τρόπο για να συνδεθούμε με τον πλούτο και την επιτυχία, είτε την επιλογή να αναγνωρίσουμε τον πόνο και τα τραύματα (περισσότερα του συμβολισμού του Μαύρου) της ζωής, είμαστε πολύ γειωμένοι, απλά έχουμε κατά νου να εκφραζόμαστε κατά τέτοιο τρόπο που να εμπλέκει τη συνομιλία και την Αγάπη. Αυτό θα εμπνεύσει την πλήρη αυτοέκφρασή μας!

ΛΕΥΚΟ

Είμαστε φωτεινοί και ζωηροί!

Είμαστε εγγενώς θετικά πρόσωπα, ανεξάρτητα από το πώς και πού θα εκδηλωθεί αυτό. Διαισθητικά συνδεόμαστε με την αθώα καθαρότητα, την καλοσύνη, την πίστη με γνώμονα την κατανόηση και το φως. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά να σχεδιάσουμε τις προσδοκίες. Οι άνθρωποι βλέπουν την καλοσύνη και τη λάμψη μας να φωτίζει. Έτσι, μπορούμε φυσικά να προκαλέσουμε σεβασμό και υψηλότερες προσδοκίες για την απαλότητα, την ταπεινότητα, την ειλικρινή προστασία, την πνευματική στειρότητα, την αληθινή πνευματικότητα και την τελειότητα. Φιου!

Είμαστε θαυμάσια όντα που ασχολούνται με την ανθρωπιά και ως εκ τούτου δεν είμαστε τέλεια! Ποιος θέλει να είναι τέλειος, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι ένα τρομερό φορτίο να επιβαρυνόμαστε! Εμείς απλά πρέπει να ρίξουμε άπλετο λευκό στον εσωτερικό πυρήνα μας...

Εάν πραγματικά αποπνέουμε καθαρό λευκό, οι γύρω μας μπορει να αισθάνονται τυφλωμένοι από την ενέργειά μας... μοιάζει πολύ με το πώς κοιτάζουμε τον λαμπερό ήλιο, που βλάπτει τα μάτια. Από την άλλη, η υπέροχη φρεσκάδα μας βοηθά τους άλλους να αποφεύγουν τα εμπόδια, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας τους στον καθαρισμό των δράσεων και των σκέψεων τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση