GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Αυγή και ο δικηγόρος του Μπούκουρα, διαψεύδουν την ανεξαρτητοποίησή του

Η Χρυσή Αυγή διέψευσε την είδηση που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευ...

Η Χρυσή Αυγή διέψευσε την είδηση που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα.
"Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση", αναφέρει μεταξύ άλλων η Χρυσή Αυγή.
Σε διάψευση προχώρησε και ο δικηγόρος του κ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει σταλεί καμιά επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δελτίο ειδήσεων, παρουσιάστηκε η επιστολή του κ. Μπούκουρα, με την οποία εξουσιοδοτεί τον συνήγορό του να καταθέσει αίτημα για ανεξαρτητοποίησή του.
Το κλίμα πάντως στη Χρυσή Αυγή, δεν είναι καλό μετά την ανεξαρτητοποίηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, που πυροδότησε αντιδράσεις στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα καταδεικνύει ότι επίκεινται και νέες αποχωρήσεις, ενώ κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας αναμένουν ότι πράγματι θα υπάρξουν και θα επέλθει περαιτέρω αποδυνάμωση του κόμματος.

Αρνήθηκε τη μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού
Νωρίτερα τη Δευτέρα ο κ. Μπούκουρας είχε αρνηθεί να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου όπου κρατείται, προκειμένου να εξεταστεί από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα της άρσης ασυλίας.
Με υπεύθυνη δήλωσή του ο βουλευτής, που κρίθηκε τον περασμένο Ιανουάριο προφυλακιστέος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την μεταγωγή του και τονίζει ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.
Υπενθυμίζεται ότι οι ανακρίτριες που χειρίζονται τη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση σε βάρος βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής ζήτησαν την άρση ασυλίας του κ. Μπούκουρα για επιπλέον κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ο βουλευτής αιτιολογεί την άρνησή του να μεταχθεί στον Κορυδαλλό, στην υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλε, αναφέροντας ότι "η κλήση που έλαβα από τον πρόεδρο της Ειδικής μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας κ. Μαρκογιαννάκη ήταν προκειμένου να μεταχθώ και να εμφανιστώ, ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώπιον της Επιτροπής στην ειδικά καθορισμένη αίθουσα στην Βουλή και όχι στις φυλακές Κορυδαλλού".
Ο κ. Μπούκουρας εκφράζει επίσης την βεβαιότητα του πως οι συνάδελφοι του δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η ασυλία του "επειδή αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχθώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζί της και να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κορινθίας είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας ένα κυνηγετικό όπλο σαν αυτά τα οποία έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια".
Σημειώνει δε ο κατηγορούμενος βουλευτής, με κεφαλαία γράμματα, ότι για το επίμαχο όπλο η Ελληνική Αστυνομία του έχει χορηγήσει νόμιμη άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος17 Μαρ 2014, 10:54:00 μ.μ.

    Χεστήκαμε με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ..οι οποίοι κρατάνε την κυβέρνηση στην εξουσία ΤΟ ΜΆΚΡΗ ΧΈΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑ ΕΙΝΑΙ...{ας παραιτηθούν Όλοι οι υπόδικοι ώστε να λειτουργήσει ο κοινοβουλευτισμός} όμως σαν φασίστες βάζουν πάνω από ΌΛΑ το προσωπικό συμφέρων τους...

    Όμως η μόδα του νταβατζή ,του μάγκα , του ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ θέλω να πιστεύω ότι πέρασε....

    Ο Κόσμος θέλει να τηρούνται οι νόμοι ...ΠΟΥ Δυστυχώς ΔΕΝ τηρούνται , ΌΧΙ με την ευθύνη τον δικαστών ΑΛΛΑ με ευθύνη τον νομοθετών-ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΛΕΜΑΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση