GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Aπονομή τιμητικών διπλωμάτων

Με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη και του Προ...



Με χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη και του Προέδρου του Α.Ο. Χανίων ΚΥΔΩΝ, κ. Αθανάσιου Κουβάτσου, άνοιξε χθες, Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, η βραδιά απονομής τιμητικών διπλωμάτων στους – πάνω από 800 – αθλητές του Α.Ο. Χανίων ΚΥΔΩΝ καθώς και αναμνηστικών μεταλλείων, σε εκείνους που διακρίθηκαν το 2013, στα αθλήματα του στίβου, της άρσης βαρών, του μπάσκετ, του βόλεϊ, της ποδηλασίας, της ενόργανης γυμναστικής και του σκακιού.

Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της «Γιορτής Αθλητισμού 2014» που διοργάνωσε ο ΚΥΔΩΝ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Η βραδιά συμπεριελάμβανε επίσης απονομή τιμητικών πλακετών από τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στον Περιφερειάρχη Κρήτης και στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για τη διαρκή αρωγή τους στις δράσεις του Ομίλου.
Οι τοπικοί φορείς συνεχάρησαν τον Όμιλο για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας, όπως και τους γονείς των παιδιών για την δύναμη και την επιμονή τους να στηρίξουν τα παιδιά τους, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύομε. Τέλος, διαβεβαίωσαν τον Όμιλο, ότι θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τις δραστηριότητές του, ώστε να υπάρχει συνέχεια στο σπουδαίο έργο που επιτελεί για τη νεολαία μας. Ο Περιφερειάρχης εξήγγειλε μάλιστα ότι θα στηρίξει οικονομικά την διοργάνωση των Βενιζελείων Αγώνων Στίβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση