GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλω πίσω το παιδί μου, λέει η «μάνα» της μικρής Μαρίας

Την δική της εκδοχή για την υπόθεση με την μικρή Μαρία που πριν από λίγους μήνες συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ιστορία της έδωσε η...


Την δική της εκδοχή για την υπόθεση με την μικρή Μαρία που πριν από λίγους μήνες συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ιστορία της έδωσε η γυναίκα που υποστήριξε στις Αρχές ότι ήταν η βιολογική της μητέρα και σήμερα βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η 41χρονη Δημοπούλου Ελευθερία μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» και όπως είπε σκοπεύει να διεκδικήσει την επιμέλεια του «ξανθού άγγελου» μόλις αποφυλακιστεί.
«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την Μαρία» είπε, τονίζοντας πως από τότε που όλα τα φώτα έπεσαν επάνω στον καταυλισμό των Φαρσάλων, όπου ζούσε με την οικογένειά της, τα πάντα άλλαξαν προς το χειρότερο.
«Έχω τα παιδιά μου παρατημένα στο δρόμο και δεν έχουν κανέναν να τα προσέξει», σημείωσε, αναρωτώμενη «για ποιο λόγο εμένα με κρατάνε στον Κορυδαλλό που είμαι πάρα πολύ άρρωστη;».
Όπως είπε έχει πέντε παιδιά και μαζί με τη Μαρία έξι, την οποία «την έφερε η μάνα της σε εμένα», όπως είπε, προσθέτωντας ότι «ούτε πήγα να τη βρω, ούτε πήγα να πάρω μετά βίας το κορίτσι της, ούτε τίποτα γιατί δεν ήμουν απελπισμένη για παιδιά. Δόξα τω Θεώ είχα παιδιά. Την λυπήθηκα που μου την έφερε…».
«Εγώ το μωρό το αγάπησα και ακόμα το αγαπάω, αγαπώ τη Μαρία. Έπεσα στον Κορυδαλλό μέσα στα φάρμακα. Μέχρι και τη ζωή μου δίνω για τη Μαρία, που είμαι απελπισμένη εδώ μέσα», είπε ακόμη, σημειώνοντας πως «τα παιδιά μου είναι στο δρόμο και είναι χάλια η οικογένειά μου και με κρατάνε για αυτό το λόγο, χωρίς να έχω κάνει κακό και τα φορτώνουν όλα σε εμένα. Βρήκαν μία αγράμματη και τα φορτώνουν όλα σε εμένα».
Στην ερώτηση εάν είναι καλύτερο για τη μικρή Μαρία να ζει στο «Χαμόγελο», η κυρία Δημοπούλου απάντησε όχι. «Την Μαρία πρέπει να την πάρω. Πρέπει. Χωρίς τη Μαρία δεν έχω ζωή. Εδώ μέσα δεν ξέρω τι θα κάνω στην φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.
«Την έχω αγαπήσει πάρα πολύ σαν τη ζωή μου. Ήξερα ότι αφού ήταν σε μένα δεν υπήρχε κανένας για αυτήν. Ήμουν μόνο εγώ. Εγώ αυτό σκεφτόμουν».
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση