GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος μας είναι να είμαστε δημιουργικοί»

«Στόχος μας είναι να είμαστε δημιουργικοί, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνουμε», δήλωσε ο νέος αναπληρ...


«Στόχος μας είναι να είμαστε δημιουργικοί, χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνουμε», δήλωσε ο νέος αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο και υπουργό (και υποψήφιο, πλέον, δήμαρχο Θεσσαλονίκης) Σταύρο Καλαφάτη, παρουσία του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη.
Ο κ. Ταγαράς, αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, ξεκαθάρισε ότι θα γίνει «οτιδήποτε χρειάζεται στο να επιταχύνουμε διαδικασίες, στο να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις και να μπουν κανόνες, για να γνωρίζει ο καθένας τί επιτρέπεται και τί απαγορεύεται για κάθε δραστηριότητα».
Ο νέος αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής Κορινθίας εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι του δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστεί με τον κ. Μανιάτη, με τον οποίο είναι φίλοι και πατριώτες, όπως είπε, καθώς ο υπουργός ΠΕΚΑ εκλέγεται στον γειτονικό νομό Αργολίδας.
Τέλος, συνεχάρη τον κ. Καλαφάτη για το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δήμο Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «έχει το ήθος να τα καταφέρει».
Απ΄ την πλευρά του ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης, αφού καλωσόρισε θερμά τον κ. Ταγαρά δήλωσε: «Σκοπός μας όλο αυτό το διάστημα ήταν η προώθηση επενδύσεων, η προστασία του περιβάλλοντος, η ενίσχυση της κοινωνίας», πολιτικά χαρακτηριστικά τα οποία πρόκειται να υιοθετήσει και για το δήμο Θεσσαλονίκης, όπως είπε, προκειμένου να βοηθήσει την κοινωνία και την ανάπτυξη της πόλης.
Καταλήγοντας δε ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, τονίζοντας τη βούλησή του να συνεχίσει το έργο του για μία «Θεσσαλονίκη πιο ψηλά».
Εξ άλλου, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης εξέφρασε τη χαρά του υποδεχόμενος στο υπουργείο έναν φίλο, όπως χαρακτήρισε τον Νίκο Ταγαρά, ο οποίος, όπως είπε, έχει τιμήσει τον ρόλο του ως δημόσιος άνδρας, καθώς εκτός από βουλευτής, διετέλεσε και νομάρχης Κορινθίας από το 2002-2010, εκφράζοντας τη βεβαιότητά ότι πρόκειται να συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων.
Για τον κ. Καλαφάτη δήλωσε ότι αποτέλεσε τιμή η συνεργασία μαζί του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Και οι τρεις μας πιστεύουμε ότι τα ζητήματα του χώρου, του περιβάλλοντος και της ενέργειας, αποτελούν βασικούς πυλώνες για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης», τόνισε ο κ. Μανιάτης, διαβεβαιώνοντας ότι με τη συμβολή του πρωθυπουργού, του Ευάγγελου Βενιζέλου και τη δική του προσπάθεια, «οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες δημιουργίας και αλλαγής σελίδας για την Ελλάδα».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση