GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης και επίσημα στον ΠΑΟΚ

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ανέλαβε και επίσημα ο Γιώργος Γεωργιάδης, ύστερα από την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, όπως ανα...

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ανέλαβε και επίσημα ο Γιώργος Γεωργιάδης, ύστερα από την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ολλανδού τεχνικού θα κάνει… ντεμπούτο στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη… θητεία του Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού και πέρυσι ανέλαβε τα ηνία μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα play off.

Αναλυτικά αναφέρει η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην πλέον κομβική περίοδο της αγωνιστικής σεζόν και εξακολουθεί να διεκδικεί δύο σημαντικούς στόχους. Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν τα αναμενόμενα, ενώ παράλληλα δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις βελτίωσης, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν αναπόφευκτη και ως εκ τούτου ο Γιώργος Γεωργιάδης – μέχρι πρότινος βοηθός του Χουμπ Στέφενς – αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Ο 42χρονος τεχνικός κλήθηκε και πέρυσι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Υπό τις οδηγίες του Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στα play off του πρωταθλήματος που τον οδήγησαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γεωργιάδης ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν από περίπου έξι χρόνια, τον Απρίλιο του 2008, ενώ σχεδόν αμέσως μετά «μετακόμισε» από τα αποδυτήρια της ομάδας στα γραφεία αναλαμβάνοντας ρόλο σκάουτερ. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ και από εκεί το καλοκαίρι του 2009 αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Νέων (Κ19), ενώ λίγους μήνες αργότερα προήχθη στην εθνική Ελπίδων (Κ21). Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε το 2012 ως τεχνικός διευθυντής, ενώ αυτή την περίοδο εργάστηκε ως βοηθός του Χουμπ Στέφενς αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον Ολλανδό προπονητή».

Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το Ποτάμι" της Διαπλοκής, του Σημιτανθρώπου, Μπομπολ-ανθρώπου, ΔΟΛ-ανθρώπου και γιουσουφάκι του Ψυχάρη- Στ. Θεοδωράκη, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της διαπλοκής, μετά το κάζο των "58", να ανακόψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει τις 50+ έδρες της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο "άνθρωπος της διαπλοκής" Στ. Θεοδωράκης με ένα 4-5%, να συνεργαστεί κυβερνώντας μετά με τον Σαμαρά (επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα!) ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση