GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βροχή» οι προτάσεις μομφής...

Δύο προτάσεις μομφής κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία εναντίον του υπουργού Οικονομικών και μία κατά του προεδρείου της βουλής. Το προεδρείο ...


Δύο προτάσεις μομφής κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία εναντίον του υπουργού Οικονομικών και μία κατά του προεδρείου της βουλής.
Το προεδρείο δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση δυσπιστίας εναντίον του Γ. Στουρνάρα καθώς όπως υποστήριξε ο κ. Μειμαράκης με τον τρόπο που ήταν διατυπωμένη η πρόταση αφορούσε το σύνολο της κυβέρνησης και όχι το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών.
Έτσι με βάση το άρθρο 142 από την στιγμή που δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει πρόταση μομφής στην κυβέρνηση στις 8 Νοεμβρίου του 2013 δεν έχει αποδεκτή η πρόταση.
Ο Α. Τσίπρας στην συνέχεια κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του προεδρείου της βουλής. Ο Ευ. Μειμαράκης επικαλέστηκε άρθρο 152 της βουλής σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να υπάρχει γραπτό αίτημα με 50 υπογραφές και δεν μπορεί να σταματήσει η διαδικασία για το πολυνομοσχέδιο. Οπότε όπως είπε ο κ. Μειμαράκης η πρόταση μομφής θα συζητηθεί την Δευτέρα εφ όσον συμφωνήσει η κυβέρνηση.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. φτου σας ΞΕΥΦΤΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΊ...στα φέρετρα πούστηδες και εμείς ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση