GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριάδα επιστροφών στον Αστέρα

Χωρίς επιπλέον προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση (08/03, 17:15) με τη SKODA Ξάνθη στα Π...


Χωρίς επιπλέον προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση (08/03, 17:15) με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Στάικος Βεργέτης είδε με ικανοποίηση τους Σανκαρέ και Λούι να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να γυμνάζονται κανονικά και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Κοντοέ, που εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, εκτός πλάνων βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γκοϊάν και Μουνάφο.
Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη και στην οποία μετέχουν οι: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Βάλντο, Κάφα, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση