GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινάνε οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι του Αργοστολίου

Μέσα στο 2014 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι στο Αργοστόλι Οι πόροι για την ολο...

Μέσα στο 2014 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι στο Αργοστόλι

Οι πόροι για την ολοκλήρωση του έργου ανέρχονται σε ύψος 123.000 ευρώ και θα αντληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2014 της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί, στο σύνολό του, εντός του τρέχοντος έτους, ενώ δεν υπάρχει η νομική δυνατότητα ένταξής του σε άλλο πρόγραμμα, το οποίο να συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς πόρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο έλεγχος των ζημιών είχε διενεργηθεί από τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου που είχαν μεταβεί αυθημερόν στο νησί, ενώ αυτοψία πραγματοποίησαν την επόμενη ημέρα και εξειδικευμένα κλιμάκια δυτών.

Τέλος, επισημαίνεται ότι, κατόπιν σχετικής κυβερνητικής απόφασης, η επισκευή του λιμένα Ληξουρίου θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Λιμενικών Έργων και Έργων Αεροδρομίου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση