GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεπουλάει για Ντιέγκο Κόστα ο Μουρίνιο

Από τα μισά σχεδόν της σεζόν και μετά, τα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για την έλλειψη ενός πολύ καλού επιθετικού είναι έντονα...

Από τα μισά σχεδόν της σεζόν και μετά, τα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για την έλλειψη ενός πολύ καλού επιθετικού είναι έντονα.

Θυμίζουμε ότι ο πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Φερνάντο Τόρες, έχει ξεγραμμένο τον Ντεμπά Μπα και δεν φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη στον… ηλικιωμένο Ετό.

Το βλέμμα του «special one» έχει πέσει στον Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης και απ’ ότι φαίνεται δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτα. Ήδη, ο Μουρίνιο έχει ξεκινήσει της συζητήσεις με την ισπανική ομάδα για την απόκτησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα πράγματα όμως για την Τσέλσι δεν είναι τόσο εύκολα, όσα χρήματα και να διαθέσει. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Μαδρίτης ναι μεν δεν δείχνει αρνητική ως προς την πώληση του Κόστα, αλλά απαιτεί ως αντάλλαγμα τον Κουτρουά, ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο ως δανεικός από τους Άγγλους.

Σε κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συναινέσει ο αγγλικό σύλλογος, καθώς θεωρούν πως ο Βέλγος αποτελεί τον επόμενο κορυφαίο τερματοφύλακα. Έτσι προσπαθούν να βρουν το επόμενο «θύμα» που θα θυσιάσουν για την μεταγραφή, προτείνοντας τον Φερνάντο Τόρες, για να λάβουν νέα αρνητική απάντηση.

Έτσι, οι διαπραγματεύσεις για τον Ντιέγκο Κόστα συνεχίζονται, μέχρι η Τσέλσι να ικανοποιήσει της ορέξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση