GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυό γκολ του Παπάζογλου χάρισαν την νίκη στον ΟΦΗ

Όχι ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά από σήμερα ο ΟΦΗ θα μπορεί να αισθάνεται κάτι παραπάνω από σίγουρος για την παραμονή του στη Σ...


Όχι ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά από σήμερα ο ΟΦΗ θα μπορεί να αισθάνεται κάτι παραπάνω από σίγουρος για την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα!
Με τον Θανάση Παπάζογλου να επιστρέφει στα γκολ -και μάλιστα εις διπλούν (50″, 89″)-, οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, έφτασαν τους 38 βαθμούς και ανέβηκαν προσωρινά στην έκτη θέση, δείγμα του πόσο ήρεμοι θα πρέπει να είναι στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές!
Καθ” όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι φίλοι των γηπεδούχων… ζητούσαν το Κύπελλο στην Κρήτη, δίνοντας το στίγμα τους για τη σημασία των διπλών παιχνιδιών που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» ναι μεν δεν πήρε τίποτα απ’ το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο παραμένει στο +1 απ’ την Βέροια και την τριάδα του υποβιβασμού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση