GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χαρά της δανειστικής βιβλιοθήκης

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης  Ιστορικός-Εκδότης Ζούμε δύσκολους καιρούς. Η αγορά του βιβλίου είναι πολυτέλεια για πάρα πολλούς....


Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης 
Ιστορικός-Εκδότης

Ζούμε δύσκολους καιρούς. Η αγορά του βιβλίου είναι πολυτέλεια για πάρα πολλούς. Δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε το χρήμα να αγοράσουν κάτι ποιότικό. `Ετσι περιφέρονται από εδώ και από εκεί σε φίλους για να αποκτήσουν για λίγο ένα βιβλίο αξίας.

Καλή λύση είναι η δανειστική βιβλιοθήκη.Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα λογοτεχνικά και ιστορικά βιβλία που μπορεί να αποκτήσει δωρεάν για 15 ημέρες μόνο με την επίδειξη ταυτότητας.`Ετσι, η σύνδεση με τη γνώση δεν χάνεται και η τσέπη μας δεν επιβαρύνεται.

Το μόνο που απομένει είναι το κράτος τα ευρωπαικά κονδύλια επιμόρφωσης με την προοπτική να γίνουν δανειστικές βιβλιοθήκες στις περισσότερες γειτονιές των αστικών κέντρων.`Ετσι θα ανέβει το πνευματικό επίπεδο των Ελλήνων και θα ανέβει η απόδοση τους στη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση