GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλύκος: Στο μυαλό μου ο Ολυμπιακός

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό του Παναγιώτη Γλύκου, εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όπως επεσήμανε σ...

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό του Παναγιώτη Γλύκου, εκτός από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής μίλησε για την πιθανή επιλογή τερματοφυλάκων από τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει Μουντιάλ, ενώ θέλησε να κάνει σαφές πως η Εθνική ομάδα είναι οικογένεια.

Για την επιλογή που θα γίνει στο Μουντιάλ όσον αφορά τους τερματοφύλακες:

«Είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Ο προπονητής θα διαλέξει αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω να είμαι καλά πάνω από όλα και να καταφέρω να είμαι σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση».

Για τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ:

«Μετά την χθεσινή μέρα στο μυαλό μου είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα βλέπω μπροστά αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα. Μακάρι και εγώ να ζήσω το Μουντιάλ. Θέλω να συνεχίσω την σταθερή μου απόδοση. Επίσης θέλω η ομάδα να βρει τα πατήματά της, να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το κλίμα στην Εθνική:

«Είναι πολύ καλά τα αποδυτήρια. Είναι μια οικογένεια η Εθνική. Σε αγκαλιάζουν τα παιδιά αμέσως. Υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας:

«Πρέπει ένας τερματοφύλακας να παίζει καλά με τα πόδια. Γιατί από τον τερματοφύλακα μπορεί να ξεκινήσει μια αντεπίθεση ή να κάνει μια μπαλιά. Πρέπει να έχει και καθαρό μυαλό σίγουρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση