GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κακλαμάνης καρφώνει Σαμαρά: "Μου υποσχέθηκε υπουργείο εάν δεν κατέβω για δήμαρχος...."

Αποφασισμένος να προχωρήσει την προεκλογική του εκστρατεία μέχρι την ημέρα των εκλογών δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος αποκάλυψε παρ...

Αποφασισμένος να προχωρήσει την προεκλογική του εκστρατεία μέχρι την ημέρα των εκλογών δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα και μέρος του περιεχομένου της συζήτησης που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε πως δεν αντιλαμβάνεται την έννοια του εσωτερικού ασυμβίβαστου και όπως είπε δεν πρόκειται να παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας. Την ίδια ώρα κληθείς να σχολιάσει τις πιέσεις που δέχθηκε από την Νέα Δημοκρατία για να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος, είπε πως είχεμία συζήτηση με τον πρωθυπουργό στην οποία έλαβε ανταλλάγματα. «Εάν θέλει ο κ. Σαμαράς να αποκαλύψει τι συζητήσαμε το αφήνω σε αυτόν, εγώ δεν θα το κάνω», είπε, αλλά στην συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση είπε πως ο πρωθυπουργός του έθεσε το δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα σε υπουργείο το οποίο θα λάβει στον επόμενο ανασχηματισμό και στην απόφασή του να κατέβει δήμαρχος.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο πάνελ της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, τόνισε πως σε περίπτωση που δεν περάσει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. «Κάτι τέτοιο όμως δεν έχω ακούσει από εκείνον», είπε. Τέλος απηύθυνε ξανά την πρόσκληση-πρόκλησή του προς τον Γιώργο Καμίνη να περπατήσουν στην Αθήνα μαζί με μία κάμερα και να συζητήσουν τι έργα έχει παραδώσει ο καθένας τους στους Αθηναίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση