GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητικός διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη στα Γρεβενά

Σαν να προκαλούσε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, κυκλοφορούσε ένας 60χρονος στη Δεσκάτη των Γρεβενών! Δεν έφτανε που ήταν «φορτ...


Σαν να προκαλούσε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν, κυκλοφορούσε ένας 60χρονος στη Δεσκάτη των Γρεβενών! Δεν έφτανε που ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά και μαχαίρια, το Ι.Χ. φορτηγάκι του που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δεν είχε πινακίδες, αλλά ούτε άδεια κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβόλαιο!
Όπως ήταν επόμενο, στο πρώτο μπλόκο που έπεσε ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και πάνω του βρέθηκαν δύο μαχαίρια και μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα 37,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης και δύο μαχαίρια. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
*** Ο ένας τροφοδοτούσε τον άλλο με ναρκωτικά… Οι τρεις φίλοι που συνελήφθησαν στην κοινότητα Παληό και την πόλη της Καβάλας, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας όταν τους συνέλαβαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,2 γραμμαρίων και δύο τσιγαριλίκια στην κατοχή του 44χρονου, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων στο σπίτι του ενός 43χρονου και 33 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά στο σπίτι του δεύτερου 43χρονου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση