GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο κλαμπ των μύθων ο Τότι!

Ο αιώνιος capitano, Φραντσέσκο Τότι, έφτασε τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα και πέρασε στο κλαμπ των μύθων του ιταλικού ποδ...


Ο αιώνιος capitano, Φραντσέσκο Τότι, έφτασε τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα και πέρασε στο κλαμπ των μύθων του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Ο 37χρονος επιθετικός έπαιξε βασικός στη νίκη των Τζαλορόσι κόντρα στην Τορίνο στο «Ολίμπικο» και συμπλήρωσε 700 συμμετοχές με τον σύλλογο, επίδοση που τον έφερε ανάμεσα σε παίκτες-θρύλους του παρελθόντος. Ο Ρωμαίος έκανε ντεμπούτο στις 28 Μαρτίου του 1993 και 21 χρόνια μετά, βλέπει το ονόματα του δίπλα άλλα που κόβουν την ανάσα.
Περισσότερες από 700 συμμετοχές με τη φανέλα ενός μόνο συλλόγου στο ιταλικό ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι Πάολο Μαλντίνι (Μίλαν, 902), Χαβιέρ Ζανέτι (Ιντερ, 853), Μπέπε Μπέργκομι (Ιντερ, 756), Φράνκο Μπαρέζι (Μίλαν, 719) και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (Γιουβέντους, 705). Ο Τότι βρίσκεται σίγουρα μακριά από την πρώτη θέση του Μαλντίνι, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεπεράσει Ντελ Πιέρο.
Από τις 700 εμφανίσεις με την αγαπημένη του Ρόμα οι 554 είναι στο πρωτάθλημα, οι 58 στο Coppa Italia και οι 88 στην Ευρώπη. Ο Τότι είναι εδώ και χρόνια κάτοχος των ρεκόρ συμμετοχών ever με την Magica, όπως και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τον σύλλογο.
Την ίδια στιγμή, χρειάζεται 42 γκολ για να ξεπεράσει τον Σίλβιο Πιόλα (274) και να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν μπορεί να απειλήσει την πρωτιά του Μαλντίνι σε συμμετοχές (647).
Ο capitano παίζει ακόμα εξαιρετικά στο κορυφαίο επίπεδο και στο πλαίσιο της παρουσίασης των σχεδίων του νέου γηπέδου δήλωσε ότι θέλει να είναι ακόμα εν ενεργεία όταν αυτό θα είναι έτοιμο (πιθανόν στην αρχή της σεζόν 2016-17). Η Ρόμα ευχαρίστησε τον capitano «700 φορές» και έφτιαξε video για αυτή την τεράστια στιγμή της καριέρας του…



Πηγή: gazzetta.gr

1 σχόλιο

  1. Παρά τις προσπάθειες των διαπλεκομένων ΜΜΕ ( καναλιών, εφημερίδων, μεγαλοδημοσιογράφων )και των πολιτικών τζακιών, εκλογικά σαρώνουν τα αντιμνημονιακά κόμματα. Ο Σύριζα φτάνει και ξεπερνά το 30%, ενώ άνω του 10% θα πιάσουν οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ και η Χ.Α ( όπως κι αν κατεβεί στις εκλογές ). Η ΝΔ θα πέσει κάτω από 13%, το Ποτάμι θα ξεφουσκώσει κάτω από το 5-6% ( γιατί δεν έχει καμία θέση για τη φορολογία και τα χαράτσια) και η ΕΛΙΑ δεν θα ξεπεράσει το 3-4%, όπως και η ΔΗΜΑΡ.

    Πάρε κόσμε 50ευρα και δώσε τη ψήφο σου σε αυτούς που σε χρεοκόπησαν. Πούλα τη τιμή και την αξιοπρέπειά σου και τη ψήφο σου. Σε έχουν γδάρει, σου έχουν φάει χιλιάδες ευρώ από τους μισθούς, τις συντάξεις, τα χαράτσια και τώρα σε θεωρούν δική τους "πόρνη" που πουλιέσαι για τα ψίχουλά τους, που θα στα πάρουν πολλαπλά από τους νέους φόρους στα εισοδήματα και στα ακίνητα. Δείξε τους ότι είσαι Ραγιάς και ψήφισε τα κόμματα των αιώνιων κοτζαμπάσηδων ( ΝΔ, ΕΛΙΑ, Ποτάμι ). Δείξε ότι σου αρέσει να σε εξευτελίζουν 4 χρόνια και να σε ψαρεύουν μία μέρα στη κάλπη, για να σε πετάξουν πάλι στο δρόμο. Μας αξίζουν τέτοιοι πολίτες και τέτοιοι Έλληνες ; 400 χρόνια στους Τούρκους,πόσα χρόνια σκλάβοι στα πολιτικά τζάκια της ΝΔ, της ΕΛΙΑΣ και του Ποταμιού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση