GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν τρεις άντρες για κλοπή στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθ...


Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας τρεις άντρες, ηλικίας 27, 22 και 24 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 28χρονος συνεργός τους, για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν οικία 48χρονου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και δύο ρολόγια χειρός.

Κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί και καταδιώχθηκαν από προστρέξαντες αστυνομικούς με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών δραστών, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους διέφυγε και αναζητείται.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση