GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρεται ο Ριβάλντο

Με «δάκρυα» στα μάτια, ο Ριβάλντο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά από 24χρόνια επαγγελματικής καριέρας. «Έχτισ...

Με «δάκρυα» στα μάτια, ο Ριβάλντο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μετά από 24χρόνια επαγγελματικής καριέρας. «Έχτισα την καριέρα μου πάνω σε ένα θαύμα», είπε ο 41χρονος Βραζιλιάνος.

Μετά από 24χρόνια επαγγελματικής καριέρας ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, η πολύ απλά, Ριβάλντο, ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να «κρεμάσει τα παπούτσια» του.

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος, μιλώντας στους παίκτες της αγαπημένης του Μότζι Μίριμ (στην οποία εκτός από παίκτης είναι και πρόεδρος), γνωστοποίησε κάτω από έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα την απόφασή του να αποσυρθεί.

Η απόφασή του «Ρίμπο» έγινε επίσημη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, όπου ευχαρίστησε τον Θεό και την οικογένειά του για όσα έζησε αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την καριέρα του ως ένα «παράδειγμα», άξιο να κυνηγήσει οποιοσδήποτε αθλητής, ενώ κάνοντας ένα πρόχειρο «ζύγισμα» εμπειριών τόνισε πως οι χαρούμενες στιγμές του ήταν περισσότερες.
«Με δάκρυα στα μάτια σήμερα θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένειά μου για την υποστήριξη και για την αγάπη που εισέπραξα κατά τη διάρκεια και των 24χρόνων ως ποδοσφαιριστής. Σήμερα θέλω να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους μου απ’ όλο τον κόσμο, ότι η ιστορία μου ως ποδοσφαιριστής έφτασε στο τέλος της.

Θέλω να πω απλά πως είμαι ευγνώμον για την καριέρα την οποία έχτισα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν πολλά εμπόδια, προκλήσεις, παραιτήσεις, επιθυμίες, απογοητεύσεις αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερες οι χαρές, τα επιτεύγματα, η πορεία και οι αλλαγές.

Ποτέ δεν έχασα τη συγκέντρωσή μου, πάντα με την αφοσίωση και την καθοδήγηση του Θεού. Σ’αυτό το μεγάλο ταξίδι, πέρασαν πολλοί άνθρωποι από τη ζωή μου, κάποιοι παροδικά, άλλοι έγιναν φίλοι και παραμένουν μέχρι τώρα. Έχτισα την καριέρα μου πάνω σε ένα θαύμα, φεύγοντας από την Παουλίστα, χωρίς λεφτά, χωρίς να είμαι επιχειρηματίας, κίνητρό μου ήταν μόνο η οικογένειά μου και παρά την απαξίωση από γιατρούς και προπονητές είδα ένα μακρινό όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Με επιμονή, αφοσίωση και κυρίως το… χέρι του Θεού, έγινα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και παγκόσμιος πρωταθλητής, ανάμεσα σε άλλες πολλές σημαντικές διακρίσεις στο ποδόσφαιρο. Ανάμεσα σε τρόπαια, μετάλλια , διακρίσεις και τίτλους, σε μια γη που τα πάντα είναι αναλώσιμα, αφήνω ιστορία, ίσως αποτελεί και παράδειγμα αλλά σίγουρα μια μαρτυρία που αξίζει να πιστεύει και να αγωνίζεται κανείς γι’αυτή.

“Οποιοιδήποτε αγωνίζονται στα παιχνίδια περνάνε από σκληρή προπόνηση. Δεν το κάνουν για να πάρουν ένα στέμμα το οποίο δεν θα διαρκέσει, αλλά το κάνουν για να πάρουν ένα στέμμα το οποίο θα διαρκέσει για πάντα”».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση