GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεραπεία ο Αργυρίου, πάλι εκτός ο Τσεβάς

Με τρεις απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της...


Με τρεις απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Ο Νίκος Αργυρίου, ο οποίος έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, έκανε θεραπεία και ο Λάμπρος Θαναηλάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του.
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τσεβάς – λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες – ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. "Το Ποτάμι" της Διαπλοκής, του Σημιτανθρώπου, Μπομπολ-ανθρώπου, ΔΟΛ-ανθρώπου και γιουσουφάκι του Ψυχάρη- Στ. Θεοδωράκη, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της διαπλοκής, μετά το κάζο των "58", να ανακόψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει τις 50+ έδρες της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο "άνθρωπος της διαπλοκής" Στ. Θεοδωράκης με ένα 4-5%, να συνεργαστεί κυβερνώντας μετά με τον Σαμαρά (επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα!) ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση