GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Βερύκιος ζήτησε συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ...

Συγγνώμη ζήτησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος για τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε για τον συγγραφέα...


Συγγνώμη ζήτησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος για τα ομοφοβικά σχόλια που έκανε για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ (Vid)

Σχολιάζοντας τη δήλωση του συγγραφέα ότι δεν θα μετέχει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη γιατί είναι αφοσιωμένος στον άντρα του και τα βιβλία του, ο κ. Βερύκιος χαρακτήρισε τον κ. Κορτώ, μεταξύ άλλων "κυρά Αυγουστίνα", ενώ επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι πως "τους χρειάζεται χρυσαυγίτης” και παρατήρησε πως οι γκέι "δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό". Μάλιστα, οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για "δικτατορία των γκέι" στην Ελλάδα.
Ο κ. Βερύκιος, δηλώνει στον λογαριασμό του στο Facebook "υπευθύνως και βάσει των συνεπειών του Νόμου ότι ΔΕΝ είμαι ομοφοβικός και ούτε συμμερίζομαι τις απόψεις και τις στάσεις των ομοφοβικών"΄. Παράλληλα, σημειώνει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον μειώσει ως άτομο ή ως gay.
"Ειλικρινά λυπάμαι για τούτη την παρεξήγηση. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο, φανερό ή κρυφό ομοφυλόφιλο. Δεν είχα την πρόθεση να χλευάσω ή να ταπεινώσω κανέναν, ούτε φυσικά τον Αύγουστο Κορτώ", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανάρτησή του



Το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του Δ... από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση