GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη τρεις γεωργιανούς συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ για σωρεία διαρρήξεων

Σε νέα λαίλαπα για τη χώρα εξελίσσονται οι ποικίλες εγκληματικές δραστηριότητες των γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» οι οπο...



Σε νέα λαίλαπα για τη χώρα εξελίσσονται οι ποικίλες εγκληματικές δραστηριότητες των γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» οι οποίοι καταφθάνουν στη «χώρα» κατά χιλιάδες, με άγνωστες διαδικασίες.

Τα στοιχεία ταυτότητας τριών ακόμη γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείας. Οι τρείς γεωργιανοί, μαζί με ένα τέταρτο «οικονομικό μετανάστη» από τη φίλη χώρα Γεωργία που αναζητείται είχαν επιδοθεί σε όργιο διαρρήξεων κατοικιών σε Ηλεία και Μεσσηνία.

Πιο συγκεκριμένα οι τέσσερις δράστες είχαν διαπράξει 65 διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στον Πύργο, την Καλαμάτα και την Κυπαρίσσια, ενώ το περιουσιακό όφελος που είχαν αποκομίσει από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους :

BUTSKHRIKIDZE GIORGI του Igori και της Peti , γεννηθείς στις 11/7/1990 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής
USHVERIDZE OTARIKO του OTARI και της GUGULA , γεννηθείς στις 8/6/1975 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής
BOSIKASHVILI GIORGI του PAATA και της CISANA , γεννηθείς στις 27/9/1990 στη Γεωργία, κάτοικος Καλαμάτας Μεσσηνίας
KOKHUDZE MIRZA του VALORIA και της CISANA αγνώστων λοιπών στοιχείων (αναζητείται).
Σε βάρος των τεσσάρων γεωργιανών και αγνώστου αριθμού συνεργών τους, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, όπου και αναμένεται να τους «τραβήξουν το αφτί» για τις κακές πράξεις που έκαναν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την κατηγορία που τους αποδίδεται, τουλάχιστον από το μήνα Μάιο του έτους 2013 συγκρότησαν δομημένη εγκληματική οργάνωση και εντάχθηκαν σε αυτή με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, προκειμένου στη συνέχεια να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ας γνωρίζουν βέβαια ότι η προστασία του κοινωνικού συνόλου δεν προέρχεται από την δημοσιοποίηση των στοιχείων. Η προστασία του κοινωνικού συνόλου προέρχεται από την ολοκληρωτική ανάσχεση του κύματος λαθρομεταναστών κάθε λογής μεταξύ αυτών και από τη Γεωργία, από την διεξαγωγή έρευνας σώματος εσωτερικών υποθέσεων για το καθεστώς χορήγησης βίζας και λοιπών εγγράφων από τις εκεί προξενικές αρχές (σε ότι αφορά τις καυκάσιες δημοκρατίες), από τη σφράγισμα των συνόρων και τέλος από την εντατικοποίηση των απελάσεων.

Όλα τα άλλα είναι απλά κοροϊδία προς το κοινωνικό σύνολο, καθώς οι τρείς γεωργιανοί μετά από μια ποινή φυλάκισης κάποιων ετών σύντομα θα είναι έξω, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης των φυλακών και μάλιστα και με έγγραφα «»νόμιμης» παραμονής στη χώρα, όπως είναι και η πάγια διαδικασία. Το δούλεμα πέφτει σύννεφο προς το κοινωνικό σύνολο.

defencenet,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση