GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Λάκης Λαζόπουλος

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από λίγο ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος χθες μετά την τελευταία του παράσταση στο θε...


Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από λίγο ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος χθες μετά την τελευταία του παράσταση στο θεατρικό έργο «Sorry, I amGreek» ανέβασε υψηλό πυρετό.
Το πρωί ωστόσο όπως αναφέρει το newsit αισθάνθηκε καλύτερα και αποφάσισε να επιστρέψει οδικώς από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ώστε να αρχίζει να ετοιμάζει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που πρόκειται να βγάλει την Τρίτη 1η Απριλίου από τη Μυτιλήνη. Φτάνοντας όμως, στην Αθήνα αισθανόταν πολύ κουρασμένος και είχε ανεβάσει πάλι υψηλό πυρετό.
Έτσι οι συνεργάτες του ανήσυχοι πλέον τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε εξετάσεις και διέγνωσαν πνευμονία ενώ έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
Πηγή: KoolNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση