GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο δημοσιογράφο Πάσχο Μανδραβέλη

Επίθεση δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης στην Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να παρευρεθεί ως ομιλ...


Επίθεση δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης στην Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να παρευρεθεί ως ομιλητής σε εκδήλωση.
Περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές. Το μοναδικό που έχει διαρρεύσει είναι ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ το αυτοκίνητό του έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
Το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, το οποίο διοργάνωσε την εκδήλωση, ανακοίνωσε στο facebook: «Με λύπη μας μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Πάτρα.Ο ίδιος είναι καλά αλλά το αυτοκίνητό του έχει σοβαρές ζημιές, ως εκ τούτου ενδέχεται να μην τα καταφέρει να είναι στην εκδήλωσή μας το απόγευμα, αν και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει».


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση