GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Κινδυνεύει με απέλαση Αλβανός μαθητής

Ανήλικος μαθητής, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, κινδυνεύει με απέλαση, διότι, όπως απεδείχθη, δεν διέθετ...


Ανήλικος μαθητής, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, κινδυνεύει με απέλαση, διότι, όπως απεδείχθη, δεν διέθετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμονής στην Ελλάδα.
Στο ζήτημα παρενέβη η ΕΛΜΕ Λάρισας, η οποία, με ανακοίνωση που εξέδωσε, απευθύνει έκκληση να μη χάσει ο μαθητής τη σχολική χρονιά, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «υπήρξε συνεπής στις μαθητικές του υποχρεώσεις, ευγενικός με τους καθηγητές του, συνεργάσιμος με τους συμμαθητές του. Η διαγωγή του ήταν υποδειγματική.
Η αστυνομία σε έλεγχο που έγινε, τον συνέλαβε γιατί δεν διέθετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για νόμιμη άδεια παραμονής στην Ελλάδα ως μετανάστης».
Η ΕΛΜΕ Λάρισας ζητεί από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να δοθεί η δυνατότητα στον μαθητή να ολοκληρώσει το σχολικό έτος, το οποίο λήγει σε τρεισήμισι μήνες, δεδομένου ότι δεν γίνονται μετεγγραφές αυτή την περίοδο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση