GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια πρόσωπα στηρίζουν «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

Σε ρότα μπαίνει από σήμερα «Το Ποτάμι» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς το μεσημέρι ο ιδρυτής παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τα...

Σε ρότα μπαίνει από σήμερα «Το Ποτάμι» του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς το μεσημέρι ο ιδρυτής παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές.
«Το θέμα δεν είναι το Μνημόνιο, ούτε αριστερά-ούτε δεξιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Ένα κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει την Ελλάδα, εμείς θα επιδιώξουμε συμμαχίες», υπογράμμισε.
Ποια πρόσωπα στηρίζουν «Το Ποτάμι»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίασε τα 30 κεντρικά πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο κόμμα, τους οποίους ο ίδιος χαρακτήρισε ως φίλους και συνεργάτες που στηρίζουν τη νέα πολιτική προσπάθεια.
Θοδωρής Γκόνης, σκηνοθέτης -στιχουργός
Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια κοινωνικής πρόνοιας
Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής
Βάσω Κιντή, καθηγήτρια
Δημήτρης Κοντοπίδης, γιατρός
Δημήτρης Κουρέτας, αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Ολυμπία Κατσαγάκη, φωτογράφος
Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος αθλητικού συλλόγου «Πρωτέας»
Αναστασία Λαμπρία, εκδότρια
Γαβρίλης Μαυρογιάννης, ξυλουργός
Γιώργος Μαυρωτάς, πρώην πολίστας
Νίκος Ξυδάκης, στιχουργός
Νίκος Ορφανός, ηθοποιός
Γιώργος Παπαληός, σκηνοθέτης
Ανδρέας Πετρουλάκης, σκιτσογράφος
Τάσος Τέλλογλου, δημοσιογράφος
Χριστίνα Ταχιάου, δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη
Σταύρος Τσακυράκης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου
Χάγκεν Φλάισερ, καθηγητής
Νίκος Δήμου, συγγραφέας
Άννα Εφραιμίδου, ογκολόγος
Αύγουστος Κορτώ, συγγραφέας
Ζαχαρούλα Λούδα, αμπελουργός
Αννα Ληδάκη, καθηγήτρια κοινωνιολογίας
Χάρης Μαθιόπουλος, οικονομολόγος
Νίκος Μαρατζίδης, καθηγητής
Γιούλη Μενουδάκου
Αναστασία Μηλιού, υδροβιολόγος
Ντάνα Παρασκευοπούλου, κάτοικος Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών
Θανάσης Σκόκος

Κατά τη σημερινή επίσημη πρώτη του κόμματος, ο κ. Θεοδωράκης παρουσίασε τους πρώτους 30 από τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κινήματος.
«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Αριστερά ή η Δεξιά», υποστηρίζει, πάντως, ο κ. Θεοδωράκης σε όσους τον ρωτούν πού θα κινηθεί ο νέος φορέας. Γι’ αυτό και, όπως λέει, το κόμμα του «δεν θα ανήκει ούτε στη μία ούτε στην άλλη πλευρά». Κατά την άποψή του «το πρόβλημα της χώρας είναι το ακυβέρνητο καράβι που πρέπει να σωθεί». Και, όπως συμπληρώνει, «όταν σωθεί, τότε θα αποφασίσει εάν θα είναι λίγο αριστερά ή λίγο δεξιά».

3 σχόλια

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το Ποτάμι" της Διαπλοκής, του Σημιτανθρώπου, Μπομπολ-ανθρώπου, ΔΟΛ-ανθρώπου και γιουσουφάκι του Ψυχάρη- Στ. Θεοδωράκη, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της διαπλοκής, μετά το κάζο των "58", να ανακόψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει τις 50+ έδρες της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο "άνθρωπος της διαπλοκής" Στ. Θεοδωράκης με ένα 4-5% να συνεργαστεί μετά με τον Σαμαρά, επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα ρε το κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση