GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φαβορί η Σίτι λόγω… παικτών»

Στο ίδιο μήκος με τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο κυμάνθηκαν αυτές του Εντέν Αζάρ. Η πλειοψηφία των παικτών την Τσέλσι δεν θέλει να ...


Στο ίδιο μήκος με τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο κυμάνθηκαν αυτές του Εντέν Αζάρ.
Η πλειοψηφία των παικτών την Τσέλσι δεν θέλει να έχει στους ώμους της τον τίτλο του φαβορί, το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους, το έχει σε απόλυτο βαθμό η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και στην ισοβαθμία είναι πρώτη.
Ακόμα ένα «συν» για τους «πολίτες» σύμφωνα με τον Βέλγο διεθνή είναι η ποιότητα των παικτών τους, τους οποίους θεωρεί καλύτερους από αυτούς των «μπλε».
«Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι πρωταθλήτρια αν κερδίσει όλα της τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, εάν έχουμε την ευκαιρία, θα την πάρουμε. Έχουμε αρκετή ποιότητα για την πρώτη θέση, αλλά η Σίτι είναι το φαβορί καθώς έχει καλύτερους παίκτες», σημείωσε.
«Είναι πιο δύσκολο να είσαι δεύτερος ή τρίτος με κάποια παιχνίδια λιγότερα, καθώς πρέπει να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Η σεζόν είναι μεγάλη ακόμα, αισθάνομαι λίγο κουρασμένος, αλλά δεν είμαι ο μοναδικός. Εάν πάντως θέλουμε να κερδίσουμε κάτι τι φετινή σεζόν, θα πρέπει να επιβιώσουμε από παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στην Τότεναμ», επεσήμανε.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση