GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φασαρίες προκάλεσαν ρομά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν μόλις ο γυναικολόγος του νοσοκομείου αρνήθηκε να ξεγεννήσει την 17χρονη ρομά... Το σκηνικό τρόμου εξελί...


Τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν μόλις ο γυναικολόγος του νοσοκομείου αρνήθηκε να ξεγεννήσει την 17χρονη ρομά...
Το σκηνικό τρόμου εξελίχθηκε το Σάββατο (1/3) το πρωί, όταν μία μεγάλη ομαδα τσιγγάνων μετέφερε την 17χρονη έγκυμονούσα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, η οποία ήταν ετοιμη να γεννήσει.

Όπως καταγγέλουν, ο γυναικολόγος που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, αρνήθηκε να την ξεγεννήσει, επειδή ήταν μόνος του και δεν υπήρχε αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο.
Ο γιατρός τους ζήτησε να την μεταφέρουν στην Αθήνα και τότε οι τσιγγάνοι σε κατάσταση αμόκ, τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο νοσοκομείο, καταστρέφοντας πόρτες και τον χώρο έκδοσης εισιτηρίων, ενώ απειλούσαν θεούς και δαίμονες μέχρι που πήραν την 17χρονη και εξαφανίστηκαν.
Η Ασφάλεια Χαλκίδας κατέφθασε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο για να πάρει καταθέσεις, αλλά μηνύσεις εναντίον των ρομά δεν έγιναν, οι οποίοι όμως επανήλθαν την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο Χαλκίδας και τελικά η 17χρονη νοσηλεύτηκε στην γυναικολογική κλινική.
EVIAZOOM

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση