GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς… φρένο για το γήπεδο

Συνεπής στο πλάνο του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θέλει να είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή κα...


Συνεπής στο πλάνο του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θέλει να είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος δεν θέλει να υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση για την επιστροφή της «Ένωσης» στη φυσική της έδρα.
Όπως γράφει το «Goal», μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν μπει οι υπογραφές από τους τέσσερις αρμόδιους υπουργούς (ΥΠΕΚΑ, Οικονομικών, Αθλητισμού και Εσωτερικών) και θα ενταχθεί η ρύθμιση που αφορά την «Αγια-Σοφιά» για να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.
Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» περιμένουν την έγκριση του φακέλου καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου από την Γ.Γ.Α., η οποία θα έρθει και εκείνη εντός της εβδομάδας.
Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα αποκτήσει το δικαίωμα να ξεκινήσει τα έργα για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εν τω μεταξύ, η SportDay γράφει πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχουν σκέψεις για να προχωρήσει η πρόταση του Νίκου Χατζηιωάννου για να μπορούν οι οπαδοί της ομάδας να κλείσουν πρόωρα θέση στο νέο γήπεδο της ομάδας.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο αδερφός του Πόλυ, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από τον πρώην μέτοχο της ΠΑΕ, να παραστεί στην προ ημερών συνάντηση με τον Μελισσανίδη. Εκεί τόνισε στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ πως η κίνηση αυτή θα μπορούσε να προσελκύσει άμεσα κόσμο και να έχει… ευεργετικά αποτελέσματα.
Η προοπτική θα μπορούσε να αποφέρει άμεσα κέρδη και θα οφελούσε τόσο την ομάδα, όσο και την πιο άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης του γηπέδου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση