GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μίτσελ στηρίζει το «ερυθρόλευκο» μέλλον

Ο Μίτσελ δείχνει πως αναγνωρίζει και στηρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, δίνοντας μεγάλη...



Ο Μίτσελ δείχνει πως αναγνωρίζει και στηρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, δίνοντας μεγάλη....
σημασία στα νέα «ερυθρόλευκα» ταλέντα που βγαίνουν συνεχώς.

Παράδειγμα, αποτελεί το γεγονός, πως ο Νίκος Βέργος έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή σε αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ μάλιστα ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε και τον χρησιμοποίησε για κάποια λεπτά στον μεγάλο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ».

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, ο Ισπανός θα έχει πάλι μαζί στην αποστολή τον Νίκο Βέργο, αλλά και τον Γιάνκοβιτς, βάζοντας και αυτόν σιγά σιγά στο κλίμα της πρώτης ομάδας.

Ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής που ετοιμάζεται να βγάλει στο προσκήνιο ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», είναι και ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ηλικία του.

Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την ομάδα, αν καταφέρει να ενσωματώσει αρκετά παιδιά στην πρώτη, τα οποία θα είναι και Ολυμπιακοί, αλλά και Έλληνες.

Βέβαια, πολύ καλό είναι και το γεγονός πως ο Θρύλος έχει στον πάγκο του τον Μίτσελ, ο οποίος βοηθάει και προωθεί τα νέα ταλέντα.

gavros

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση