GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έχω πίστη στην ομάδα»

Πεπεισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Μέντες ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το...

Πεπεισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Μέντες ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την ήττα των «πρασίνων» 1-0 από τον ΟΦΗ σε αναμέτρηση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει ωστόσο, πως κάποιοι από τους παίκτες του «τριφυλλιού» δεν είχαν καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς, ενώ στάθηκε και στον Μπεργκ ,για τον οποίο τόνισε πως ήταν αρκετά απομονωμένος.

Τέλος, ανέφερε πως μια ήττα μπορεί κάποιες φορές να λειτουργήσει και ευεργετικά για μια ομάδα και ελπίζει κάτι τέτοιο να συμβεί και τώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, καθώς έχουμε ηττηθεί με 1-0, όμως έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας όπου θα είμαστε πιο δυνατοί, μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε και με διαφορετικό σύστημα διότι πρέπει να σκοράρουμε, όμως ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Θα θέλαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και καλύτερη απόδοση, όμως έχουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στην έδρα μας όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Πρώτα απ” όλα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον τρόπο παιχνιδιού μας, ο Μπεργκ ήταν απομονωμένος και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις μας κυρίως στην μεσαία γραμμή και έτσι δεν γίνεται να πάρεις τη νίκη. Αρκετοί παίκτες, ανάμεσα τους και εγώ, δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό ήταν το πρόβλημα.

Το τελευταίο διάστημα είχαμε καλή απόδοση και το συνδυάσαμε με θετικά αποτελέσματα. αυτή την φορά δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Τώρα όμως ακολουθούν αγώνες όπου πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Μερικές φορές μια ήττα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την συνέχεια και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα. Έχω πίστη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση