GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απομακρύνεται η πιθανότητα τρομοκρατίας για το Μπόινγκ

Σε έναν από τους πιο κομβικούς διαύλους της ναυσιπλοΐας, τα στενά της Malacca, επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό το...


Σε έναν από τους πιο κομβικούς διαύλους της ναυσιπλοΐας, τα στενά της Malacca, επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες. Στο Μπόινγκ επέβαιναν 227 επιβάτες και 12 άτομα πλήρωμα.
Εντοπίστηκε στο ραντάρ το Boeing;
Την ίδια ώρα, για την Ιντερπόλ απομακρύνεται η πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δύο Ιρανών που ήταν επιβάτες στο αεροσκάφος. Ο γενικός γραμματέας της Ιντερπόλ Ρόναλντ Νομπλ δήλωσε ότι «όσο περισσότερες πληροφορίες έχουμε, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια».
Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους έχουν ενισχυθεί με περισσότερα πλοία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι έχουν βρεθεί κομμάτια του αεροπλάνου.
Δραματικές έρευνες για το αεροσκάφος

Πάντως, ο στρατός της Μαλαισία θεωρεί ότι το αεροπλάνο άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικά, αμέσως μετά την τελευταία επαφή που είχε με το κέντρο ελέγχου.
Πλέον, η προσοχή των αξιωματούχων στρέφεται στην ψυχολογική κατάσταση των επιβατών και του πληρώματος του αεροπλάνου. Ο επικεφαλής της μαλαισιανής αστυνομίας δήλωσε ότι οι έρευνες στρέφονται σε τυχόν ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών, καθώς και σε προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε επιβάτες και πλήρωμα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση