GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Δεν συμφωνούμε με την πρόταση

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως η πρόταση δυσπιστίας όπως διατυπώθηκε είναι εναντίον της κυβέρνησης και όχι του υπουργού Οικονο...


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως η πρόταση δυσπιστίας όπως διατυπώθηκε είναι εναντίον της κυβέρνησης και όχι του υπουργού Οικονομικών «Συμφωνώ ότι τα πλαίσια είναι ασφυκτικά και δεν ήταν σωστή η διαδικασία όπως διεξάγεται, αλλά θα πρέπει να τονίσω πως όπως διατυπώθηκε η πρόταση είναι εναντίον της κυβέρνησης και όχι εναντίον ενός προσώπου, οπότε δεν συμφωνούμε με την πρόταση
Πηγή: www.real.gr

5 σχόλια

  1. Έπιασαν δουλειά οι κυριακάτικες κ...φυλλάδες με τα στημένα γκάλοπ, σε συνεργασία με μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεκδότες και όλο το κακό συναπάντημα. Προσπαθούν να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιας και του Ποταμιού, θεωρώντας τους Έλληνες ηλίθιους ! Και προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά του Σύριζα, της Χ.Α, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ. Παλιά κόλπα παλαιοκομματικά για όσους ακόμα τους πιστεύουν. Η αλήθεια είναι ΜΙΑ : ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ- ΧΑΡΑΤΣΙ- ΑΚΙΝΗΤΑ. Μαύρο στις κάλπες στα κόμματα της διαπλοκής, της χρεοκοπίας, της σιωπηλής γενοκτονίας των Ελλήνων,της φορομπηχτικής πολιτικής, της μάσας και της μίζας.

    Το πολυνομοσχέδιο διαλύει εκλογικά τη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ! Όποιοι ψηφίσουν το νέο ληστρικό νομοσχέδιο, σε συνδυασμό με τους φόρους και τα χαράτσια, είναι τελειωμένοι πολιτικά. Εδώ θα φανούν όσοι έκαναν κωλοτούμπα και θέλουν να στηρίξουν την καταρρέουσα εκλογικά συγκυβέρνηση.

    Το νομοσχέδιο αυτό, σε συνδυασμό με τα εκκαθαριστικά των εισοδημάτων και των ακινήτων, καταποντίζετ τη ΝΔ κάτω από 10% και τις συνιστώσες της ( ΕΛΙΑ, Ποτάμι ) κάτω από 4%, και τη Δημάρ- Λάος κάτω από 1,5 %.

    Η σημερινή Δημοκρατία αναφέρεται στη φορολογική ΚΟΛΑΣΗ που περιμένει τους Έλληνες. Γι' αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουμε στις κάλπες σκληρά, Οχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφο στους εκλεκτούς αυτών που μας χρεοκόπησαν. Όχι ψήφο σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Όχι ψήφο σε Σγουρό και Κουμουτσάκο, όχι ψήφο σε Μπουτάρη και Καλαφάτη, όχι ψήφο σε Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη, γενικά ΟΧΙ σε υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) που προέρχονται από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, Ποτάμι, Δημάρ. Να μην πάνε στο β' γύρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που λεηλατούν την Ελλάδα από το 1981 και εντεύθεν. Μαυρίστε τους στις κάλπες. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλετε στα άνεργα εγγόνια σας και στα διαλυμένα από τη κρίση παιδιά σας. ΟΧΙ στη ΝΔ, ΟΧΙ στην Ελιά, ΟΧΙ στο Ποτάμι, ΟΧΙ στη Δημάρ, ΟΧΙ στο Λάος. Καμία ψήφος στους εκλεκτούς τους σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίστε εκείνους που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους προσπεράσουν και να τους αποκλείσουν από το β' γύρο.

    Εκτός αν σας εξαγοράσουν με τα ...2 ευρώ την ημέρα που σας δίνουν, αλλά θα σας τα πάρουν πολλαπλάσια από τη φορολογία. Πόσο πάει η τιμή και η αξιοπρέπειά σου ; Δεν βλέπεις ότι μας δουλεύουν ; Δε βλέπεις ότι μας χρησιμοποιούν και μετά μας πετάνε και νοιάζονται μόνο για τα λίγα υψηλόβαθμα κομματόσκυλά τους ; Τα ψηφουλάκια μας θέλουν τα πολιτικά τζάκια και οι αιώνιοι κοτζαμπάσηδες και μας έχουν χε...νους! Μιας χρήσης πολίτες, υποταγμένους στις ορέξεις τους, δούλοι εκείνων που δεν έχουν καταλάβει κρίση, γιατί έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε χρήμα και περιουσία. Αν ξαναψηφιστούν, ετοιμάσου να βάλουν νέο χέρι σε μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις και ακίνητα. Όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, που τους ψηφίσαμε και μετά μας "βίασαν" με το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Το ίδιο ετοιμάζουν και τώρα. Αν τους ψηφίσεις, πάρε βαζελίνη μπόλικη για μετά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε παρε τον θιασο σου
    και εξαφανισου δεκανικι της πιο στυγνης κυβερνησης .ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Ο ΜΠΟΤΟΞΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ
    ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΘΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ( ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ) ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΕΛΙΑΣ.

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ, ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ....
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φτου σας ΞΕΥΦΤΗΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΊ...στα φέρετρα πούστηδες και εμείς ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ..ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΠΑΡΈΑ...ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση